Haberler

Kocaeli Minibüs Iki Tır'ın Arasında Kaldı: 8 Yaralı

Minibüs iki TIR'ın arasında kaldı: 8 yaralıKOCAELİ'nin Gebze İlçesi'nde minibüs önünde ilerlemekte olan TIR'a, arkadan gelen TIR ise minibüse çarptı.

Minibüs iki TIR'ın arasında kaldı: 8 yaralı

KOCAELİ'nin Gebze İlçesi'nde minibüs önünde ilerlemekte olan TIR'a, arkadan gelen TIR ise minibüse çarptı. İki TIR'ın arasında kalan minibüste bulunan 8 kişi yaralandı.

Kaza gece saatlerinde, TEM Otoyolu Gebze gişeleri mevkiinde meydana geldi. İzmit istikametine gitmekte olan Barış Usta idaresindeki 34 ZR 9612 plakalı minibüs önünde ilerlemekte olan sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 41 KR 9612 plakalı TIR'a arkadan çarptı. Arkadan gelen sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 41 BG 884 plakalı TIR ise minibüse arkadan çarptı. Kazada, Sabiha Gökçen Havaalanı'nda çalışan güvenlik görevlilerini taşıyan minibüste bulunan 8 kişi yaralandı. Minibüste sıkışanlar itfaiye ekiplerince araçtan çıkarıldı. 112 Acil ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastanelere kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle yol bir süre ulaşıma kapanırken, araçların yoldan kaldırılması ile yol ulaşıma açıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gebze Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title