Haberler

Kocaeli: Kocaeli'de Tenis Turnuvası

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Özürlüler Meclisi Tarafından 3 Aralık Dünya Özürlüler Günü Dolayısıyla Düzenlenen Etkinlikler, Tenis Turnuvası ile Başladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Özürlüler Meclisi tarafından 3 Aralık Dünya Özürlüler Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikler, tenis turnuvası ile başladı.

Fuar alanında Tenis Kulübü sahasında gerçekleştirilen turnuva öncesi, protokol tarafından gösteri maçı yapıldı. Engelli koltuğuna oturan Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İlyas Şeker, Vali Yardımcısı Mehmet Özcan, Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Köktürk ve Saraybahçe Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice gösteri maçı yaptı. Gösteri maçının açış vuruşunu yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İlyas Şeker, maç sonrası açıklamasında her ortamda özürlülerin yanında olduklarını söyledi.

Özürlü koltuğuna oturmakla onları daha iyi anladıklarını belirten Şeker, "Engelli arkadaşlarımıza yaşama tutkusu aşılamak için çaba gösteriyoruz. Onların her alanda üretken bireyler olması için çaba gösteriyoruz. Hayata geçirdiğimiz 'Hayat Umuttur Projesi' ile 60 özürlü ve 20 eski hükümlü vatandaşımıza eğitim verdik. Kurs sonucunda başarılı olan 80 arkadaşımız şimdi Büyükşehir Belediyesi'nin çeşitli kademelerinde çalışıyor" dedi.

Şeker, tüm çabalarının engelli vatandaşların önündeki engelleri kaldırmaya yönelik olduğunu ve bu çabanın bundan sonra da artarak devam edeceğini sözlerine ekledi.

Vali Yardımcısı Mehmet Özcan da, belediyenin engellilere yönelik projelerinin ülkeye örnek olması gerektiğini söyledi. Vali Yardımcısı Özcan, engelli vatandaşların sosyal hayattan kopmamaları için özellikle spor aktivitelerine ağırlık verilmesi gerektiğini ifade etti.

Gösteri maçı ve konuşmaların ardından 2 gün sürecek olan tenis turnuvası başladı. Turnuvada Antakya, İzmir, Bursa, Ankara ve Kocaeli'nden yaklaşık 14 sporcu katılıyor. Turnuva boyunca toplam 16 maç yapılacak. Final maçı ise Cumartesi oynanacak. Ödül töreni ise 3 Aralık Pazar günü saat 12.00 de yapılacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title