Haberler

Kobilere Asistans Kart

Türkiye'nin ilk KOBİ danışmanlık şirketlerinden biri olan INC Danışmanlık, yeni hizmeti 'Kobi Asistans Kart' ile firmalara indirim ve avantajlar sağlıyor.

Türkiye'nin ilk KOBİ danışmanlık şirketlerinden biri olan INC Danışmanlık, yeni hizmeti 'Kobi Asistans Kart' ile firmalara indirim ve avantajlar sağlıyor.

INC Danışmanlık Genel Müdürü Fuat Böge, Türkiye'de bulunan KOBİ'lerin ve işletmelerin yüzde 90'ının kendilerine devlet tarafından sunulan hibe, teşvik ve desteklerden habersiz olduğunu söyledi. Bu noktada tüm KOBİ'lerin haklarını kullanmaları ve bunun doğrultusunda hem kendi ekonomilerine hem de ülke ekonomisine olumlu yönde katkıda bulunmalarını sağlamak amacıyla kurulan INC Danışmanlık'ın KOBİ'lere ışık tutmaya devam ettiğini ifade eden Böge, "Türkiye'de sektöründe lider kuruluşlar ile yapmış olduğumuz partnerlik anlaşmaları ile üyelerimize her KOBİ'nin ihtiyacı olan avantajları sunmaktayız. KOBİ'lere kart sayesinde sunulacak avantajlar giderek daha fazlalaşacak. Şu an da kartın sağladığı indirimleri ve avantajları; KOSGEB, TÜBİTAK, Kalkınma Ajansı, IPARD vb. kurumlara hazırlanacak projelerde yüzde 40 indirim hakkı. ISO 9001, ISO 14001, ISO 22000 gibi Kalite Belgesi hizmetlerinde yüzde 30 indirim ve yüzde 50 hibe desteği. Teşvik Belgesi, Dahilde İşleme Belgesi, Yatırım Teşvik Belgesi gibi hizmetlerde yüzde 30 indirim, Marka tescili ve Patent hizmetlerinde yüzde 40 indirim ve patente yüzde 50 hibe desteği. Her türlü satış,

pazarlama, yönetim gibi eğitimlerde yüzde 30 indirim ve yüzde 50 hibe desteği. Web tasarımı,

grafik tasarım ve yazılım işlemlerinde yüzde 40 indirim" dedi.

Genel Müdür Böge, 'Kobi Asistans Kart'ın avantajlarını ise şu şekilde sıraladı; "KOBİ destek aboneliği,12 aylık tele danışmanlık, Web site premium üyeliği, haftalık e-bülten gönderimi, KOSGEB, İŞKUR kayıt işlemleri, KOSGEB, İŞKUR online başvurular, firma analizi, proje analizi, hukuki danışmanlık, mali danışmanlık, işveren bilgi hattı, araç kurtarma, yol kenarı yardımı, çekici hizmetleri, işyeri cam ve çilingir hizmetleri, tıbbi danışmanlık."

"AVRUPA'DAKİ MODEL İLK KEZ TÜRKİYE'DE"

KOBİ'leri, 'INC TÜRKİYE KOBİ ASİSTANS KART'ı 0212 211 77 66 nolu telefondan veya www.incgirisim.com.tr web adresinden temin edilebileceğini kaydeden Fuat Böge, "Biz, INC olarak bir misyonu üstlendik ve girişimci ruhuyla dünyada ün salan ülkemiz insanının refahı ve bizzat küçük ve orta ölçekli işletmelerimiz için profesyonel bir ekip kurarak danışmanlık, koçluk, eğitim gibi birçok konuda firmalara öncülük yaparak ülke çapında bir ilki gerçekleştirerek Tele-Danışmanlık ve gerektiğinde yerinde hizmet vererek binlerce insanımızın gönlünde taht kurduk. Hibe, teşvik, destek ve uygun kredi nereden nasıl alınır,

nereye nasıl başvurulur tüm bu konularda uzman çalışanlarımızla birlikte Avrupa'da olan bir modeli ilk kez Türkiye'de gerçekleştirdik. Konya ve İstanbul lokasyonlarımızla tüm Türkiye'ye hizmet sunuyoruz. Amacımız kaliteli işletme, profesyonel yönetim ve güçlü bir Türkiye' dir" diye konuştu.

Böge konuşmasına şöyle devam etti; "Dünya üzerinde şu anda 78 adet tele danışmanlık yapan firma bulunuyor. INC, bunların ulusal olarak hizmet verenler arasında 11. Sırada yer alıyor. Türkiye'de ise ilk ve tek tele -danışmanlık şirketidir. Bu yola 3 yıl önce çıkan INC yarattığı istihdam kapasitesiyle de rakiplerini geride bırakıyor. Konya'da 50 personele iş gücü sağlamakta ve kadrosunun yüzde 90'ı bayanlardan oluşmaktadır. Tele danışmanlık denince ilk akla sigorta ve finans konuları gelir ancak biz devletin vermiş olduğu hibe teşvik ve desteklerin de içinde bulunduğu tüm hizmetleri bir arada, rakiplerimizden ayrı bir farkla sunuyoruz."

"KOBİ VE İŞLETMELERE SÜREKLİ BİLGİ"

Uzman Danışman Nagihan Küçükeke ise, "Küçük bir işletme için bile çözümlerimiz var, işletmeye devamlı bir fayda sağlamak, atılımlarını cesaretlendirmek ve bu girişimleri mantıklı hale getirmek bizim görevimiz. KOBİ veya işletmeler her an arayıp bizden bilgi alabilir, uygun paket seçeneklerimizden hizmet süresini ve bedelini tercih edebilir, hizmetini kaliteyle birlikte güler yüzlü ve doğru kişilerden alır. Vizyonumuz, işletmelerin stratejik hedeflerinin ve belki de imkansız gibi gördükleri hayallerinin gerçekleşmesini sağlayacak, karar verme ve uygulama arasında geçen yorucu ve zaman alan süreci en etkin biçimde kısaltacak, devlet politikaları kapsamında kendilerine sunulan tüm imkanlardan faydalanmalarına olanak sağlayacak, hizmet anlayışı ve tarzı ile tercih edilen, ilkeli, özgün ve lider bir kuruluş olmaktır. Uzman kadromuz ve bilgiyi verimliliğe dönüştüren yöntemlerimizle işletmelerin gelişmeye yönelik ihtiyaçlarına cevap vererek rekabet başarısında köprü olmaktır" şeklinde konuştu. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Konya Yerel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title