Haberler

KKTC Cumhurbaşkanı Talat, Türkiye'deki Terör Saldırılarını Kınadı

KKTC Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, Türkiye'deki Son Terör Olaylarını Kınadı. Talat, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt'a Yolladığı Mesajda Terör Saldırılarını Kınayıp, Olaydan Duyduğu Üzüntüyü Dile Getirdi.

KKTC Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, Türkiye'deki son terör olaylarını kınadı. Talat, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt'a yolladığı mesajda terör saldırılarını kınayıp, olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Hasan Erçakıca, bugün düzenlediği brifingde yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Talat'ın terör saldırılarından duyduğu derin üzüntüyü de dile getirdi. Erçakıca, saldırıları şiddetle kınayan Cumhurbaşkanı Talat'ın üzüntü ve kınamasını Gül ile Büyükanıt'a yolladığı mektupta da dile getirdiğini söyledi. Erçakıca, "Türk ulusunun üzüntüsünü paylaşıyor, saldırıları şiddetle kınıyoruz" dedi.

(TAK-SŞ-SŞ-ÖZ-D)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title