Haberler

Kim Milyoner Olmak İster'e Katılan Gaziantepli Yarışmacı, Stüdyoyu Kahkahaya Boğdu

Güncelleme:

Atv'nin en çok izlenen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'e, Gaziantepli yarışmacı Mehmet Akar damga vurdu. Yarışmacı, şivesiyle Murat Yıldırım'ı ve stüdyodakileri kahkahaya boğdu.

Ünlü oyuncu Murat Yıldırım'ın sunumuyla ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster Yarışması802'inci bölümü dün gece yayınlandı. Kim Milyoner Olmak İster'de Gaziantep'ten katılan Mehmet Akar isimli bir yarışmacı stüdyoda renkli anların yaşanmasına sebep oldu.

BİLDİĞİ HER SORU SONRASI OYNADI

Yarışmaya Gaziantep'ten katılan Mehmet Akar isimli yarışamcı şivesi ve sempatik hareketleriyle stüdyodakilere ve Murat Yıldırım'a kahkaha attırdı. Gaziantep'in yemeklerinden bahseden Akar Murat Yıldırım'ın Gaziantep'e gittiğini öğrenince "Gurban olam" dedi. Bildiği her soru sonrası stüdyoda oynayan yarışmacı yarışmanın sonunda 30 bin TL'lik ödülü kazandı.

Kim Milyoner Olmak İster'e Katılan Gaziantepli Yarışmacı, Stüdyoyu Kahkahaya Boğdu

BÜTÜN JOKERLERİNİ KULLANDI

Bütün jokerlerini kullanan yarışmacı 1989'da bir aile kaç kuşağının hayatta olmasıyla Guinness Dünya Rekorlar kitabına girmiştir sorusunda kararsız kalınca 30 bin TL'yi alarak yarışmadan çekildi.

Kim Milyoner Olmak İster'e Katılan Gaziantepli Yarışmacı, Stüdyoyu Kahkahaya Boğdu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mehmet Akar Gaziantep Magazin Haberler

500

Yorumlar (17)

tuncay:

ortaya çıkarmışsınız bir soytarı reyting ugruna neler yaptırıyorsunuz. Murat Efendide sırf reyting için normal yarışmacılarla yaptığı 2 dk lık sohbeti 20 dk yaptı. Çok begendiğimiz Murat Efendiyede yakıştıramadık. Bu palyaço kılıklı soytarı aklı sıra komiklik yaptığını, doğal olduğunu zannediyor. YAŞINI BAŞINI ALMIŞ ADAMIN YAPTIĞINA BAKIN. TAM BİR REZALETTİ.

15
19
yanıtYanıtla
Gurur:

Yarışmanın kalitesini bozmuş. Seviyesiz buldum, sonuna kadar dayanamadım kapattım. Her davranışın zemini ve yeri var. Yazık

17
13
yanıtYanıtla
Gülce:

Ön elemenin yapıldığı , belli kriterleri olan bilgi yarışmasında şaklabanlığın gereği yoktu. Reyting uğruna mı ?Ne hale geldiğimizin göstergesi mi?

14
8
yanıtYanıtla
Berk:

Az konuşmak iyidir.

15
3
yanıtYanıtla
sinirlendim.:

şu adama deli oldum şekilden şekle soktu kndini ve murat yıldırım çok yardımcı oldu resmen açık açık cevabı söyledi 7 diye yapılan haksızlı yakıştıramaım.

3
10
yanıtYanıtla
hoş değil:

Adam samimi yapmacık değil de. Uygun değil çok konuşuyor, gereksiz konuşuyor. İnsan kendini toplar bir az. Bizim buralarda düşük derler.

10
2
yanıtYanıtla
cemal:

Gaziantebin yüzkarası kazandığı ne olursa olsun sen bir şehri temsil ediyorsan ağır olacaksın cıvıklıkla bir yere varılmaz. Eşi hanımefendi bile yaptığı yenlicek yenlicek haraketlerden utandığını her haraketi ile belli etti. Gaziantep kendi lisanı ile elbette ayrıcalıklı bir öneme sahip ama lisanımız bu kadar aşşağılanamazdı yazıklar olsun . . . .

6
4
yanıtYanıtla
Yasin Yüzgeç:

Lan salaklar adami elestireceginize kendinize baksananiz adam dün yarışmada çok eğlenceliydi iyi adamdı bence (Küfür edecektimde müsait değil)

4
5
yanıtYanıtla
BATTALGAZİ:

Şenek

0
6
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

murat yıldırım neden hiç dini soru sormaz,,anlamış degilim,,toplumun dini bilgisi ve imanı çok zayıf olduğu bilinen bir gerçektir..bu açığı kapatmazsak,,ateizme hizmet etmiş oluruz.

3
2
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title