Haberler

Kick Boks Şampiyonu Kalp Kurbanı

Osmaniye'de Lise Son Sınıf Öğrencisi ve Kick Boks Türkiye 2'ncisi 17 Yaşındaki Muhammet Mustafa Çapar, Antreman Sırasında Kalp Krizi Geçirerek Yaşamını Yitirdi.

OSMANİYE’de lise son sınıf öğrencisi ve Kick Boks Türkiye 2’ncisi 17 yaşındaki Muhammet Mustafa Çapar, antreman sırasında kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.

Geçen yıl Eskişehir’de düzenlenen şampiyonada 74 kiloda Türkiye 2’ncisi olan Osmaniye 80. Yıl Cumhuriyet Lisesi öğrencisi Muhammet Mustafa Çapar, arkadaşlarıyla birlikte boks antremanı yaparken fenalaştı. Osmaniye Devlet Hastanesi’ne götürülen ve kalp krizi geçirdiği belirlenen genç sporcu müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Osmaniye’yi yasa boğan Çapar’ın cenazesine Vali Zübeyir Kemelek, İl Gençlik Spor Müdürü Ökkeş Demir ve çok sayıda öğrenci katıldı. Muhammet Mustafa Çapar, Asri Mezarlık’ta kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title