Haberler

Kezman: "Bu Sene En İyi Transfer Ben Olacağım"

Fenerbahçeli Futbolcu Mateja Kezman, Sezonun İlk Yarısında Önemli Bir Ameliyat Geçirdiğini, Ancak Toparlanma Sürecini Yavaş Yavaş Atlattığını Dile Getirerek, 'Bu Sene Fenerbahçe'nin En İyi Transferi Ben Olacağım' Dedi.

Fenerbahçeli futbolcu Mateja Kezman, sezonun ilk yarısında önemli bir ameliyat geçirdiğini, ancak toparlanma sürecini yavaş yavaş atlattığını dile getirerek, ''Bu sene Fenerbahçe'nin en iyi transferi ben olacağım'' dedi.

FB TV'ye açıklamalarda bulunan Sırp oyuncu, bir ameliyat geçirdiğini ve bunun sanılanın aksine pek de kolay olmadığını vurgulayarak, ''Yavaş yavaş geri dönerken, eski sağlığıma da kavuşuyorum ve kendimi iyi hissediyorum. İstediklerimi yapabilirsem bu sene Fenerbahçe'nin en iyi transferi ben olacağım'' şeklinde konuştu.

Kezman, lige verilen aranın kısa olmasının kendileri için bir açıdan da iyi olduğunu kaydederek, ''Bu sene lig başladıktan hemen sonra Şampiyonlar Ligi maçları olacak. 4-5 günde çok bir güç kaybı olmuyor, aranın kısa olması bir bakımdan iyi, oyuncu az dinlenmiş olsa bile biz zihinsel olarak hazırız. Moral olarak üst seviyedeyiz, ligde iyi durumdayız, Avrupa'da ise tur atladık, dolayısıyla ben bu sürenin bizim için yeterli olacağını düşünüyorum'' diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title