Haberler

Kerem Gönlüm ve Igor Rakocevıc Efes Fan Card Üyeleriyle Buluştu

Güncelleme:

6 Efes Fan Card Sahibi, Leb-İ Derya'da Düzenlenen Yemekte Efes Pilsen Spor Kulübü'nün Ünlü Oyuncuları Kerem Gönlüm ve Igor Rakocevic İle Tanışma Şansını Yakaladı.

"Efes Fan Card" ile puan toplayan Efes Pilsen Basketbol Takımı taraftarları bu sezon da ödül almaya devam ediyor. Efes Fan Card'ın şanslı üyelerinden Nur Akmandil, Pelin Aydoğan, Didem Gürser, Pınar İlik, Işık Özlem Taşkaya ve Aysun Akan topladığı puanlarla Efes Pilsen'in ünlü oyuncuları Kerem Gönlüm ve Igor Rakocevic ile yemek yeme şansını yakaladı. Leb-i Derya'da gerçekleşen yemekte basketbolcular, talihlilerle uzun uzun sohbet etti ve soruları yanıtladı.

Efes Fan Card sahipleri, Efes Pilsen'in Türkiye Basketbol Ligi maçları, Euroleague iç saha maçları ve maç dışı aktivitelere katıldıkça puan kazanıyor. Puanın karta yüklenmesi için yapılması gereken ise maçın olduğu salonda bulunan "Efes Fan Card" stantlarını ziyaret etmek.

"Efes Fan Card" sahipleri topladıkları puan oranında çeşitli avantajların sahibi oluyor.

Bu sürprizler arasında Efes Pilsen'in oynayacağı Euroleague dış saha maçlarına ve Euroleague Final Four maçlarına VIP seyahat paketi, Efes Pilsen Basketbol Takımı antrenmanlarına ziyaret, takım oyuncuları ve Efes Kızları ile yemek gibi kaçırılmayacak fırsatlar da bulunuyor.

Kaynak: Bültenler / Spor

Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title