Haberler

Kepez'den Muhtarlara Sosyal Alan

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 66 mahalle muhtarının sosyal amaçlarla kullanacağı muhtarevinin açılışını perşembe günü yapacak.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 66 mahalle muhtarının sosyal amaçlarla kullanacağı muhtarevinin açılışını perşembe günü yapacak.

Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, ilçesindeki 66 mahalle muhtarı ve sivil toplum örgütlerinin kullanabileceği muhtarevinin açılışını perşembe günü yapıyor. Otogar'ın bulunduğu Yenidoğan Mahallesi'ndeki 11 dönümlük Recep Gürbüz Parkı içinde yer alan Kepez Muhtalarevi, 169 metrekaresi kapalı olmak üzere 232 metrekareden oluşuyor.

İçinde geniş bir salon, mutfak, tuvalet ve ofisin yer aldığı muhtarevinin 42 metrekaresi terastan oluşuyor. Belediyeye 172 bin artı KDV'ye mal olan muhtarevinin inşaat sürecini inceleyen Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, binanın daha estetik görünümü için ek isteklerde bulunmuştu. İçi ve dışının görünümünü daha güzel olması için taleplerde bulunan Tütüncü, yapının cephesine de özellikle harmanlanmış tuğla istemişti. Bu nedenle inşası geciken yapının açılışı 22 Aralık Perşembe günü saat 11.00'e ertelenmişti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kepez Belediyesi Hakan Tütüncü Yenidoğan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title