Haberler

Kemer'de Sünnet Coşkusu

Antalya'nın Kemer Belediyesi Halkla İlişkiler Danışmanlığı'nın Organize Ettiği Bu Yıl 8'ncisi Düzenlenen Geleneksel Toplu Sünnet Şöleni Büyük İlgi Gördü.

Antalya'nın Kemer Belediyesi Halkla İlişkiler Danışmanlığı'nın organize ettiği bu yıl 8'ncisi düzenlenen geleneksel toplu sünnet şöleni büyük ilgi gördü.

Bu yıl 1-2 Eylül tarihleri arasında organize edilen 63 çocuğun sünnet edildiği şölen öncesi çocuklar Kemer caddeleri ve mahallelerinde gezdirildi. Sünnet şöleni kortejle start aldı. Korteje yüzlerce araç katılırken, çocukların heyecanı ve sevinci dikkat çekti. Kemer caddelerinde yüzlerce konvoy dolaşırken bazı turistler ellerinde kamera ve fotoğraf makineleri ile bu anı görüntüledi. Davul zurna eşliğinde aileleri ile birlikte konvoya katılan sünnet çocukları araçların önünde oyunlar oynadı. Merkez Camii

imamı ise dua etti.

Kortej sonrası Kemer Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan vatandaşlar ve turistler Alişan konseri ile eğlendi. Alişan'dan önce sahneye çıkan sanatçılardan Aslıhan da gelen konukları coşturdu. Aslıhan'dan hemen sonra sahneye çıkan Alişan sevilen şarkılarını konuklarla paylaştı. Karnavalın iptali ile bu yıl suskun bir yıl yaşayan Kemer halkı konser alanını doldururken üç bini aşkın konuk eğlencenin keyfini yaşadı. Alişan ilk parçası sonrası yaptığı konuşmada, "Öncelikle bizleri sizlerle buluşturan Kemer

Belediye Başkanı Hasan Şeker Bey'e şükranlarımı sunarak sözlerime başlamak istiyorum. 9 yıl önce Kemer'e gelmiştim. O dönem burada bir konser verilmişti. Bende uvertür sanatçı olarak sahne almıştım. Burada kendi kendime, bir gün gelecek tek başıma burada bir konser vereceğim demiştim. İşte bugün o gün. Allah bana bunu nasip etti, çok mutluyum. Kemer çok güzel bir yer" dedi.

Bu arada aşırı nemli havada terleyen Alişan şarkılarını söylemeye devam etti. Alişan konserinde sünnet çocukları ile yakından ilgilenirken, bazı fanatik hayranları Alişan'a ulaşmak için çaba sarfetti. Bir hayranını sahneye çağıran Alişan kendisi ile düet yapmak isteyen hayranının teklifini geri çevirmedi.

Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker ise yaptığı konuşmasında, "Hepiniz hoşgeldiniz. Bugün çok büyük bir mutluluk yaşıyoruz. Bu yıl geleneksel sünnet şölenimizi yapıyoruz. 8 yıl oldu. Dile kolay. Bizim için bu mutlu günde konserimizi onurlandıran Alişan'a teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker, Alişan'a ve şölene katkı sağlayan Kemer Carrefour Alışveriş Merkezi, Pizza Pizza ve Kent Organizasyon'a birer plaket verdi.

(SÇ-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title