Haberler

Kefillik Canından Etti

Manisa'nın Akhisar İlçesi'nde, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Yardımcısı 65 yaşındaki Tahsin Ünaldı, kefil olduğu arkadaşının borçlarının kendisine kalması üzerine zor duruma düşünce, evinin bahçesindeki ağaca kendini asarak yaşamına son verdi.

Manisa'nın Akhisar İlçesi'nde, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Yardımcısı 65 yaşındaki Tahsin Ünaldı, kefil olduğu arkadaşının borçlarının kendisine kalması üzerine zor duruma düşünce, evinin bahçesindeki ağaca kendini asarak yaşamına son verdi.

Akhisar Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın Başkan Yardımcısı Tahsin Ünaldı, bir önceki dönemin başkan yardımcılığını yapan ve bir bankadan yaklaşık 150 bin lira kredi çeken arkadaşı A.A.'ya kefil oldu. Bu parayı ödeyemeyen A.A., Akhisar'dan ayrılınca, tüm borç Ünaldı'nın üzerine kaldı. Ekonomik darlığa düşen Ünaldı, bunalıma girip, evinin bahçesindeki ağaca kendini astı. Tahsin Ünaldı'nın cesedini, dün akşam saatlerinde komşuları buldu. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Akhisar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı görevini 35 yıldır yürüten Halil İbrahim Doğan, çok üzgün olduğunu belirterek, "Bir önceki dönemde başkan yardımcı A.A.'ya, o zaman yönetim kurulu üyesi olan Tahsin kardeşim kefil olmuş. A.A. ekonomik sıkıntıyı düşüp borçlarını ödeyemeyince Akhisar'ı terk etti. Borç, kefil olarak Tahsin Ünaldı'ya kalmış. Yapılan son kongrede Tahsin'i başkan yardımcısı yaptım. Çok dürüst bir insandı. Dertlerini de söylemezdi. Allahtan rahmet dilerken, oda olarak ailesine elimizden gelen yardımı yapmaya çalışacağız" dedi. - Manisa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akhisar Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title