Haberler

Kayserispor Yoluna Ertuğrul Seçme ile Devam Edecek

KAYSERİSPOR'da Hakan Kutlu'nun görevi bırakmasının ardından sarı kırmızılı takımı Atiker Konyaspor maçına alt yapı antrenörü Ertuğrul Seçme ile yardımcıları hazırlayacak.

KAYSERİSPOR'da Hakan Kutlu'nun görevi bırakmasının ardından sarı kırmızılı takımı Atiker Konyaspor maçına alt yapı antrenörü Ertuğrul Seçme ile yardımcıları hazırlayacak.

Kayserispor futbol şube sorumlusu Ahmet Yıldız, Hakan Kutlu ve ekibinin Kayseri'den ayrılmasının ardından bu görevi geçici olarak geçtiğimiz yıllarda da sarı kırmızılı takımı çalıştıran alt yapı antrenörü Ertuğrul Seçme ve ekibinin yerine getireceğini söyledi.

Yıldız, "Kulübümüzün 17 Aralık'da bildiğiniz gibi olağanüstü genel kurulu var. Göreve gelecek yönetim kurulunun önünü açmak adına şimdilik yeni bir teknik direktör düşünülmedi. Yeni yönetim kurulu belirlenene kadar takımımız Ertuğrul Seçme'ye emanet" dedi.

Öte yandan, Trabzonspor maçında kart cezalısı olduğu için forma giyemeyen Samba Sow ile sakatlığı geçen Nakoulma Atiker Konyaspor karşılaşmasında kadroda yer alacak.

Sarı kart cezalısı Mijaloviç ise, Atiker Konyaspor deplasmanına götürülmeyecek. Sarı kırmızılılar Konya deplasmanına cumartesi günü otobüsle gidecek. - Kayseri

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kayserispor Hakan Kutlu Konyaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title