Haberler

Kayserispor'da Konyaspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Kayserispor, Hakan Kutlu'nun istifasının ardından takımın başına getirilen altyapı sorumlusu Ertuğrul Seçme yönetiminde Konyaspor maçına hazırlandı.

Kayserispor, Hakan Kutlu'nun istifasının ardından takımın başına getirilen altyapı sorumlusu Ertuğrul Seçme yönetiminde Konyaspor maçına hazırlandı.

Sarı-kırmızılı takımın Trabzonspor ile oynayıp mağlup olduğu müsabaka sonrasında teknik direktör Hakan Kutlu'nun istifa etmesi nedeniyle takımın başına Ertuğrul Seçme getirilmişti. 2 gündür takımın başında olan altyapı sorumlusu Ertuğrul Seçme'nin yardımcılıklarını Ahmet İzgi, Uğur Kulaksız ve Emin Aydoğdu yapıyor. Kadir Has Tesislerinde Konyaspor ile yapılacak müsabakaya hazırlanan Kayserispor'da sakatlıkları bulunan Murat Duruer ve Mabiala düz koşu yaptı. Ertuğrul Seçme, "Hakan hocamızın gitmesine üzüldük. Takımın istediği sonuçları alamaması ve Hakan Kutlu'nun gitmesi kötü oldu. Haftalardır süren bir galibiyet özlemimiz var. Konyaspor maçında buna son vermek istiyoruz. Konya'ya kazanmak için gideceğiz" dedi.

Görüntü Dökümü:

---------------------

-Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Seçme

-Kayserispor antrenmanından görüntüler

-Detaylar

(Haber-Kamera: İlyas KAPLAN/KAYSERİ DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kayserispor Trabzonspor Hakan Kutlu Konyaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title