Haberler

Kayserigaz 'Altın Vana Doğalgaz Piyasası Başarı Ödülünü' Aldı

Kayserigaz, Gas & Power Gazetesi tarafından düzenlenen Altın Vana Doğalgaz Piyasası Başarı Ödüllerinde Kayserigaz çevre, sağlığın korunması amacıyla yaptığı Sosyal Sorumluluk Projeleri ile Altın Vana Doğalgaz Piyasası Başarı Ödülü'ne layık görüldü.

Kayserigaz, Gas & Power Gazetesi tarafından düzenlenen Altın Vana Doğalgaz Piyasası Başarı Ödüllerinde Kayserigaz çevre, sağlığın korunması amacıyla yaptığı Sosyal Sorumluluk Projeleri ile Altın Vana Doğalgaz Piyasası Başarı Ödülü'ne layık görüldü.

Doğalgaz ve Elektrik Piyasalarında başarı ödülleri sahiplerini buldu.

Türkiye III. Enerji Zirvesi kapsamında Gas & Power Gazetesi tarafından 11-13 Ekim tarihleri arasında Dünya Ticaret Merkezinde gerçekleştirilen Türkiye III. Enerji Zirvesi kapsamında 11 Ekim 2012 tarihinde Filamingo Balo Salonunda düzenlenen Altın Vana & Altın Voltaj Doğalgaz ve Elektrik Piyasaları Başarı Ödülleri Töreni, Kayseri Valisi Şerif Yılmaz, EPDK Başkanı Hasan Köktaş, Türkiye Enerji Zirvesi Onursal Konferans Başkanı ve UGETAM Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Prof. Ümit Doğay Arınç başta olmak üzere çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Altın Vana Doğalgaz Piyasası Başarı Ödüllerinde Kayserigaz; 2012 yılında gerçekleştirdiği 'Şehirler Solunan Havanın Kalitesi ile Marka Olurlar', ayrıca 'Dolgi Çocuk Tiyatrosu ve Çevre Seminerleri' sosyal sorumluluk projeleri ile solunan havanın kalitesine katma değer sağlayarak ve Kayserigaz sevimli maskotu ile geleceğin bireyleri olan çocuklar için düzenlediği tiyatro oyunları ve çevre konulu seminerler ile 'Altın Vana' ödülüne layık görüldü.

Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora ödülünü Rekabet Kurulu Başkanı Nurettin Kaldırımcı' nın elinden aldı. Ayrıca Almanya'nın önde gelen enerji şirketlerinden ve

Türkiye'de

Bursagaz, Kayserigaz ve Ewe Enerji nin ana hissedarı olan

EWE Enerji 'de çevre ve spor alanında gerçekleştirmiş olduğu başarılı sosyal sorumluluk çalışmaları nedeniyle de altın vana ödüne layık görüldü. EWE Enerji Türkiye CEO'su Hasan Erbil Doyuran 'da ödülünü Rekabet Kurulu Başkanı Nurettin Kaldırımcı' nın elinden aldı.

Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora Yaptığı açıklamada, tüm Kayserigaz Ailesi adına bu ödülü aldığını ifade ederken, yeni bir ödülü daha Kayserigaz'a kazandırmış olmaktan son derece mutluluk duyduğunu dile getirdi. Bora, "Kayserigaz'ın sektörün model şirketi olarak sorumluluklarının farkında olduğunu ve uygulamaya aldıkları başarılı sosyal sorumluluk çalışmalarının doğalgaz sektörüne katma değer sağladığını ve diğer doğalgaz dağıtım şirketlerine örnek teşkil ettiğini." belirtti.

(SK)

12.10.2012 09: 29: 04

TSI

NNNN - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şerif Yılmaz Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Konyaspor Fenerbahçe maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Konyaspor FB maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bugün Hıdrellez mi? 5-6 Mayıs Hıdırellez bugün mü yarın mı? Hıdırellez ne demek, dinimizde var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 6 Mayıs bugünkü kabine toplantısında ÖĞRETMEN ATAMASI ile ilgili gelişme var mı? Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı? Hıdırellez nedir? Hıdırellezde neler yapılır? Hıdırellez ne zaman? Hıdırellez dileği ne zaman yapılır? En güzel Hıdırellez mesajları! Resimli, anlamlı Hıdırellez mesajları 2024! Konyaspor Fenerbahçe maçı CANLI izle! 6 Mayıs Konyaspor FB maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 6-7 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kızıl Goncalar Ayza kim? Kızıl Goncalar Ayza karakteri gerçekte kim, Melisa Doğu kimdir? Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title