Haberler

Kayseri: Talas İlçesi'nde Ertuğrul Gazi Caddesi Yeniden Düzenlendi

- Kayseri'de Talas İlçe Belediyesi, Yenidoğan Mahallesi, Ertuğrul Gazi Caddesini İmar Planına Uygun Olarak Düzenliyor. Yolun Tam Ortasındaki Evlerin Yıkılarak Açıldığı Cadde, Mahalleler Arası Geçişi Sağlayan Önemli Bir Yol Haline Geldi.

- Kayseri'de Talas İlçe Belediyesi, Yenidoğan Mahallesi, Ertuğrul Gazi Caddesini imar planına uygun olarak düzenliyor. Yolun tam ortasındaki evlerin yıkılarak açıldığı cadde, mahalleler arası geçişi sağlayan önemli bir yol haline geldi.

Talas Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri Yenidoğan Mahallesi, Ertuğrul Gazi Caddesinin tam ortasında yer alan evleri yıkarak caddeye nefes aldırdı. Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, yıllardır sorun haline getirilerek çözülemeyen yolun önündeki engellerin açılarak mahalleler arası geçişi sağladıklarını belirterek, yollar medeniyetin aynasıdır" dedi.

Başkan Yıldırım, "İlçemizin bir çok yerinde imar planına uygun yeni yollar açarak rahat bir ulaşım sağlıyoruz. Bunun yanı sıra tarihi ve modern ilçemiz Talas'ın dar ve yetersiz kalan yolarını da mümkün olabildiğince genişletiyoruz. Yaptığımız yeni bulvarların ulaşımını ara bağlantı yolları ve modern kavşaklarla düzenli bir şekilde halkımızın kullanımına sunuyoruz. Geleceği planlayarak yapmış olduğumuz bu çalışmalar halkımızın rahatlıkla kullanabileceği bir miras olacak. Yenidoğan Mahallemizdeki bu yolumuz yıllardır problem haline getirilerek yol adeta çıkmaz bir sokağa çevrilmiş. Mülkiyet sahipleriyle anlaşarak yolumuzu çıkmaz sokaktan kurtardık. Yaklaşık 15 metre genişliğinde yeniden yapacağımız Ertuğrul Gazi Caddesi, Yenidoğan Mahallesini Mevlana Mahallesine bağlayan çok önemli bir yol görevi yapacak" ifadelerini kullandı

(ŞA-ŞA-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title