Haberler

Kayseri Pancar Ekicileri Muhalifleri Mali Kurulda Yaşanan Olayları Kınadı

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Muhalif Üyeleri, Şeker Fabrikası Olağan Mali Genel Kurulu'nda Yaşanan Olayları Kınayıcı Bir Açıklama Yaptı.

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Muhalif üyeleri, Şeker Fabrikası Olağan Mali Genel Kurulu'nda yaşanan olayları kınayıcı bir açıklama yaptı.

Kooperatif binası toplantı odasında yapılan açıklamayı muhalif çiftçiler adına Zinnuri Eser yaptı. Zinnuri Eser, 22 Mayıs 2008 günü Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifinin Olağan Mali Genel Kurulu'nda yaşanılması istenilmeyen üzücü olayların yaşandığını belirtti. Eser, "Arkadaşlarımızla beraber yıllardan beri Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifinin öz malı olan Kayseri ile Boğazlıyan Şeker Fabrikalarının ve bunların alt şirketlerinin ne kadar kötü yönetildiğini anlatmaya çiftçimizin kendi malına sahip çıkmasına çalıştık. Bu kötü yönetimden kurtulmanın ancak onların gayret ve feraseti ile mümkün olabileceği anlatılıyor, ortaklıktan doğan demokratik muhalefet hakkımızı kullanıyoruz. Yaşanan olaylar yerel ve ulusal basında yanlış aktarıldı. Mevcut yönetimin başarısızlığından dolayı muhalefet hareketimizi başlattık. Son Mali Kurulda yaşanan çirkin olayları kınıyoruz" dedi.

(İA-SE-Y) 02.06.2008 17:05 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title