Haberler

Kayseri Hakimiyet 2000 Gazetesi 62 Yaşında

Kayseri'nin köklü gazetelerinden Kayseri Hakimiyet 2000, 62. yılını kutluyor.

Kayseri'nin köklü gazetelerinden Kayseri Hakimiyet 2000, 62. yılını kutluyor.

Kayseri Hakimiyet 2000 Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Cengiz, yaptığı açıklamada, 30 Ağustos 1950 yılında yayın hayatına başlayan gazetelerinin 18 bin 771. sayısını yayımladığını söyledi.

Gazetelerinin kuruluşundan bugüne kadar yayımlanan 106 bin 168 sayfa sayısı ile Kayseri'nin geleceğini kurmasına aracı olduğunu ifade eden Cengiz, kentte 7'den 70'e herkes tarafından takip edilen gazeteyi, kuruluşlarının 62. yıl dönümünde, "kesintisiz haber" sloganı ile bundan sonra pazar günleri de yayın hayatına devem etme kararı aldıklarını belirtti.

Türkiye Yazarlar Birliği Kayseri Şubesi'nden "2008 Kültür Sanat Edebiyat Ödülleri" kapsamında "Gazetecilik" dalında ödül aldıklarını anımsatan Cengiz,

"Kayseri'de Basın İlan Kurumu Şubesi'nin açılmasıyla basın mesleği önemli bir ivme kazandı. Bu çerçevede Kayseri Hakimiyet, yeniliklere öncü olmaya devam edecek. İlk etapta hedefimiz 20 bininci baskıyı gerçekleştirmek. Uzun vadede hedefimiz ise bölge gazetesi olmak" dedi.

- KAYSERİ

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title