Haberler

Kayseri?de İktidar ve Muhalefet Partilerinden Ortak Açıklama: ?? Milli İradeye Sahip Çıkacağız??

Kayseri'de iktidar ve muhalefet partilerinden ortak açıklama: " milli iradeye sahip çıkacağız??Kayseri'de Ak partili, CHP'li ve MHP'li belediye meclis üyeleri bir araya gelerek, 3 partinin il başkanının da katılımıyla ortak bir bildiri yayınlayıp, darbecileri kınadı.

Kayseri'de iktidar ve muhalefet partilerinden ortak açıklama: " milli iradeye sahip çıkacağız??

Kayseri'de Ak partili, CHP'li ve MHP'li belediye meclis üyeleri bir araya gelerek, 3 partinin il başkanının da katılımıyla ortak bir bildiri yayınlayıp, darbecileri kınadı. Ortak bildiride, Kayserili genelkurmay başkanı Orgeneral Hulusi Akar'a teşekkür edildi

Büyükşehir Belediye başkanı Mustafa Çelik, CHP meclis üyesi Faruk Eroğlu ve MHP meclis üyesi Dursun Ataş'ın meclis salonuna kürsüye birlikte çıkarak okudukları metinde " Bundan sonra bize düşen akli selime, soğukkanlılığa ve sakinliğe sahip çıkıp, duygusal hezeyanlardan, öfkeden, şiddetten, ayrılıktan ve bizi birbirimize düşürmeyi amaçlayan bilinçli veya bilinçsiz kurgulardan uzak durmak, birlik ve beraberliğe bütün gücümüzle dayanmak ve farklı siyasi düşünce veya inancımız olsa bile asla karşı karşıya kalmamaktır. Farklı düşüncelere, tercih ve inançlara rağmen, devletimizin ve milletimizin bekası için bize düşen görev, kardeşlik ve istikrar üretmektir. Birlik olmayan veya birlikte yaşamayı beceremeyen ülke vatandaşlarının akıbetinden ders çıkarmak gerekir"görüşlerine yer verildi.

Ak Parti il başkanı Cahit Özden, CHP il başkanı Feyzullah Keskin, MHP il başkanı Baki Ersoy'un da katıldığı ve birlikte fotoğraf çektirdikleri meclis toplantısındaki okunan bildiri şu sözlerle sona erdi:

"Her birimiz, farklı siyasi görüşlerde olsak da, milli iradenin yılmaz bekçileri olma konusunda hiçbir tereddüt taşımıyoruz. Milli irade ve demokrasiye her zamankinden fazla sahip çıkacağız. ve, milletimizle birlikte ebediyen koruyucusu olacağız"

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Çelik Hulusi Akar AK Parti Kayseri Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title