Haberler

Kaymek Kurs Kayıtları Başlıyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Mesleki Eğitim ve Beceri Geliştirme Kursları (Kaymek) 2007-2008 Eğitim ve Öğretim Yılı 1. Dönem Kurs Kayıtları 20 Ağustos Pazartesi Günü Başlayacak.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Mesleki Eğitim ve Beceri Geliştirme Kursları (KAYMEK) 2007-2008 Eğitim ve Öğretim yılı 1. Dönem kurs kayıtları 20 Ağustos Pazartesi günü başlayacak.

Kurslara katılan kursiyerler, OKS'ye hazırlık, Makine Nakışları, Ev Mefruşatı, El Nakışları, Kırk yama, Giyim, Goblen, Takı Tasarımı, Çiçek ve Kumaş Boyama, Bilgisayar Operatörlüğü, Bilgisayar Bakım ve Onarımı, Muhasebe Yardımcılığı gibi toplam 24 branş da eğitim alacaklar.

Kursiyerler, Sümer Gençlik Merkezi, Göznuru Kurs Merkezi, Hüsamettin Çetinbulut Sosyal Tesisleri, Argıncık Gençlik Merkezi, Beyazşehir Kurs Merkezi, Yeşil Mahalle Sosyal Tesisleri, Belsin Sosyal Tesisleri olmak üzere toplam 7 merkezde eğitim alacaklar.

KAYMEK kurs kayıtları 29 Eylül'e kadar devam edecek.

(SE-MÇ-Y)

17.08.2007 17:59 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title