Haberler

Kaya Peker: Rusya, İspanya ve İtalya'dan Teklif Var

Beko Basketbol Ligi'nde Beşiktaş Cola Turka Forması Altında Bu Sezon Başarılı Bir Performans Sergileyen Kaya Peker, Kendisine Rusya, İtalya, İspanya'nın Yanı Sıra, Türkiye'den de Transfer Teklifleri Geldiğini, Büyük Olasılıkla Yurt Dışında Basketbol Hayatını Sürdüreceğini Söyledi.

Beko Basketbol Ligi'nde Beşiktaş Cola Turka forması altında bu sezon başarılı bir performans sergileyen Kaya Peker, kendisine Rusya, İtalya, İspanya'nın yanı sıra, Türkiye'den de transfer teklifleri geldiğini, büyük olasılıkla yurt dışında basketbol hayatını sürdüreceğini söyledi.

Kaya Peker, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezon başında Beşiktaş Cola Turka ile 1 yıllık sözleşme imzaladığını ve sözleşmesinin bittiğini belirterek, “Rusya, İspanya ve İtalya'dan teklifler var. Türkiye'den de bir kulübün teklifi bulunuyor” dedi.

Milli basketbolcu, Türkiye'de kalmasının da ihtimal dahilinde bulunduğunu, ancak büyük olasılıkla yurt dışına gideceğini dile getirdi.

Beşiktaş Cola Turka ile geçirdiği bir sezonu değerlendiren Kaya, şunları söyledi:

“Hem ben hem de Beşiktaş Cola Turka iyi bir sezon geçirdik. Kritik yerlerde istediğimiz maçları alamadık. Ancak bazı eleştirileri yersiz buluyorum. Geriye baktığımda iyi bir sezon geçirdim. Beşiktaş Cola Turka'yı iyi bir yere getirdik. Türkiye'de sadece kupa alınırsa başarılı olarak değerlendiriliyor. Geçen sezon ile bu sezona bakıldığında Beşiktaş Cola Turka'daki fark görülecektir.”

Bu sezon ligde çok güçlü takımların bulunduğunu kaydeden Kaya, “Güçsüz bir ligde oynamadık. Mutlaka bir takım şampiyon olacak. Kendi içimizde iyi bir takımdık. Herkes elinden geleni yaptı. İstatistiklere bakıldığında kazanma yüzdemiz çok yüksek” diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title