Haberler

Katırların Öldürülmesine Protesto

Şırnak’ın Uludere ilçesine bağlı Gülyazı köylüleri, HDP Milletvekili Faysal Sarıyıldız ile birlikte katırlarının öldürülmesini protesto etmek için Şirit Yaylası’nda toplanarak burada basın açıklaması yaptılar.

Şırnak'ın Uludere ilçesine bağlı Gülyazı köylüleri, HDP Milletvekili Faysal Sarıyıldız ile birlikte katırlarının öldürülmesini protesto etmek için Şirit Yaylası'nda toplanarak burada basın açıklaması yaptılar.

Gülyazı ve Ortasu sınır hattının Salatalık Pınarı Yaylası'nda, köylülerin kaçakçılıkta kullandıkları katırların öldürülmesi nedeniyle Şırnak HDP Milletvekili Faysal Sarıyıldız, Şırnak DBP İl Başkanı Salih Gülenç ve çok sayıda vatandaş Salatalık Pınarı Yaylası'nda toplandı. Burada basın açıklamasında bulunan Sarıyıldız, Kürtlerin birlikte büyük olabileceklerini ifade ederek, yapılacak olan provokasyonlara karşı uyanık olmaları gerektiğini söyledi. - ŞIRNAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Faysal Sarıyıldız Uludere Şırnak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title