Haberler

"Kâtı' Aşktan Yansımalar" Sergisi Beyoğlu Belediyesi Sanat Galerisi'nde Açıldı

Hülya Yaatası, İlk Kişisel Ebru-kâtı-tehip Sergisini Beyoğlu Belediyesi Sanat Galerisi'nde Açtı.uzun Yıllardır Osmanlı Sanatları Eğitimi Alan ve Evindeki Atölyesinde Çalışmalarını Sürdüren Yaatası'nın Daha Önce Öğrenim Gördüğü Hocalarıyla Birlikte Açtığı 7 Sergisi Daha Bulunuyor. "Kâtı' Aşktan Ya...

Hülya Yaatası, ilk kişisel ebru-kâtı-tehip sergisini Beyoğlu Belediyesi Sanat Galerisi`nde açtı.

Uzun yıllardır Osmanlı Sanatları eğitimi alan ve evindeki atölyesinde çalışmalarını sürdüren Yaatası`nın daha önce öğrenim gördüğü hocalarıyla birlikte açtığı 7 sergisi daha bulunuyor.

¨Kâtı` Aşktan Yansımalar¨ adlı serginin açılışında Hülya Yaatası`na ebru ustası hocası Hikmet Barutçugil ile Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay da eşlik etti. Açılışta görsel olarak ebru sanatı da bir ebru sanatçısı tarafından icra edildi.

Sergide yer alan toplam 43 adet ebru-kâtı-tehip çalışmalarını beğenenlerin satın alma imkanı da bulunuyor. Fiyatların 350 YTL ile 2500 YTL arasında değiştiği çalışmalardan ¨5`li Allah¨ isimli çalışma en değerli çalışmalar arasında yer alıyor.

Osmanlı Sanatları hayranları ¨Kâtı` Aşktan Yansımalar¨ isimli ebru-kâtı-tehip sergisini 25 Kasım`a kadar Beyoğlu Belediyesi Sanat Galerisi`nde görebilir.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title