Haberler

Kastamonu Ziraat Odası'nın Yeni Binası Hizmete Açıldı

Kastamonu Ziraat Odası'nın Yeni Binasının Açılışına Katılan Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Her Platformda Çiftçilerin Yanında Olduklarını Söyledi.

Kastamonu Ziraat Odası'nın yeni binasının açılışına katılan Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, her platformda çiftçilerin yanında olduklarını söyledi.

Kastamonu Ziraat Odası'nın yeni hizmet binası, düzenlenen törenle açıldı. Açılışa Vali Mustafa Kara'nın yanısıra Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Kastamonu Ziraat Odası Başkanı Nahit İğdirli, Belediye Başkanı Turhan Topçuoğlu, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bahri Gökçebay ve çok sayıda çiftçi katıldı. Açılışta konuşan Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Bayraktar, çiftçilere yönelik sorumluluklarını bildiklerini belirterek, "Girdi maliyetlerinin azaltılması, elektrik

borçlarının yerinde yapılandırılması konusunda önemli adımlar attık. Elbetteki yeterli değil ve daha birçok sorunumuz var. Daday ve Devrekani'de çiftçilerle görüştüm. Hayvancılık bu bölgede çok önemli. Bu bölgenin de çiftçilerinin elbette ki birçok sorunu var. Ama bizler her platformda sizlerin yanınızdayız. Bu vesile ile yeni binamızın herkese hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Kastamonu Ziraat Odası Başkanı Nahit İğdirli ise, ziraat odası olarak çiftçilerin kamu kurum ve kuruluşları ile özel sektör arasında ilişkilerini düzenlediklerini ifade etti. Çiftçilerin taleplerinin gerekli makamlar ve siyasilere iletilmesinde aracı olduklarını kaydeden İğdirli, kuraklık desteğinin Kastamonu'daki çiftçilere de verilmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

(SÖ-BÖ-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title