Haberler

    Kasımpaşa'dan Çok Sert Açıklama!

    Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz, Beşiktaş maçı sonrası çok önemli açıklamalarda bulundu.

    Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz, Beşiktaş maçında alınan 3-0'lık mağlubiyetin ardından Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) tepki gösterdi.

    Açıklamalarda bulunan Öksüz, TFF'nin, Kasımpaşa Kulübü'nün Beşiktaş ile oynanan ilk maçta elde ettiği 3 puanı gasbettiğini öne sürerek, 'Bundan böyle Kasımpaşa, Türkiye Futbol Federasyonu ve Yıldırım Demirören'in yanında olmayacaktır" dedi.

    Hasan Hilmi Öksüz, Türkiye Futbol Federasyonu ve Kulüpler Birliği arasında son yapılan toplantıda da maçın yeniden oynanması ile ilgili duyduğu rahatsızlığı dile getirdiğini kaydederek, şunları kaydetti:

    "Toplantıda Sayın Demirören'in yüzüne de söyledim, bu maçın yeniden oynatılması büyük bir hatadır. Hakem ilk maçta Donk'un yaptığı hareketi kartla cezalandırmış, oyuncumuz bu kart yüzünden takip eden maçta ceza almıştır. İki maç seyircisiz oynama cezasına çarptırılan kulübümüz de ilk başta ekonomik olarak büyük yara almıştır. Sayın Demirören'e, '3 puanımızı gasbettiniz' dedim. Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Zekeriya Alp, 'Donk'un pozisyonunda kural hatası yok' diyor fakat Türkiye Futbol Federerasyonu ve Başkanı çıkıp, 'biz onlardan daha üst bir merciyiz' diyerek tekrara karar veriyor. Bundan böyle Kasımpaşa Kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu ve Yıldırım Demirören'in asla ve asla yanında olmayacaktır."

    "Futbolu dizayn eden eller var, buna Erzik de dahil"


    Başkan Vekili Öksüz, Türkiye'de futbolu dizayn eden eller olduğunu da savunarak, sözlerine şöyle devam etti:

    "Zaten amaç puan tablosunda bu sıralamanın oluşmasını sağlamaktı. Türkiye'de futbolu dizayn eden eller var ve buna maalesef Sayın Şenes Erzik de dahil. Fenerbahçe birinci, Galatasaray ikinci, Beşiktaş üçüncü. Beşiktaş ile zirve arasındaki puan farkı beş.

    Üç büyükler hariç, bizlerin bu ülkede işi çok zor. Kasımpaşa Kulübü duruşu ve mücadelesiyle, futbolu şekillendirmeye çalışan bu ellere karşı gereken mücadeleyi verecektir."

    "Beşiktaş camiasıyla sorunumuz yok"


    Beşiktaş Kulübü'nün, Kasımpaşa'nın 2-1 kazandığı ilk maçtan sonra Türkiye Futbol Federasyonu'na yaptığı itiraza da değinen Hasan Hilmi Öksüz, "Hep söyledik, yine söylüyorum. Beşiktaş camiasıyla hiçbir sorunumuz yok. İtiraz ettiler, doğru ya da yanlış yaptıkları kendilerini bağlar. Bizim galibiyetimiz gasbedilmiş, ben ona bakıyorum. Dünkü maçta yediğimiz 3 golü çıkarın, oyun başa baş. Bir kısmetsizlik yaşadık, bu da Beşiktaş'a yaradı" diye konuştu.

    Kasımpaşa 'nın zirve mücadelesini bırakmayacağının da altını çizen Öksüz, "Allah çalışan ve çabalayanın yanındadır. Çalışan elbet başarıya ulaşır. Bizde en kısa zamanda

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Yıldırım Demirören Hasan Hilmi Öksüz Kasımpaşa Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title