Haberler

Karsspor'da 2. Lig Coşkusu

Tff 3. Lig 1. Grup'ta Oynanan Maçta Karsspor'un Kendi Sahasında Aksarayspor'u 2-1 Yenerek 2. Lig'e Çıkması, Kentte Bayram Havası Yaşattı. Sevinçten Ağlayan Taraftarlar, Futbolcuların Ayaklarının Altını Öperken, Futbolcular İse Hüngür Hüngür Ağladı. Forma Giyen Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu da Tribünlere Çiçek Attı.

TFF 3. Lig 1. Grup'ta oynanan maçta Karsspor'un kendi sahasında Aksarayspor'u 2-1 yenerek 2. Lig'e çıkması, kentte bayram havası yaşattı. Sevinçten ağlayan taraftarlar, futbolcuların ayaklarının altını öperken, futbolcular ise hüngür hüngür ağladı. Forma giyen Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu da tribünlere çiçek attı.

Atatürk Stadı'nda coşkuyla başlayan maçı Vali Mehmet Ufuk Erden, 14. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Şeref Oguş, Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu, Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abamüslm Güven, Kulüp Başkanı Dünyamalı Demir ve binlerce taraftar izledi. İlginç görüntüler yaşanan maçta stada sığmayan taraftarlar, maçı inşaatlardan ve camilerin üzerinden izledi.

Karsspor, 46 puanla 3. sırada girdiği 30. haftada Aksarayspor'u baştan sona üstün oynadığı maçta Selçuk ve Coşkun'un attığı gollerle 2-1 yendi. Konuk ekibin tek gölü ise İbrahim'den geldi. İlk yarıda atılan gollerin ardından büyük bir çekişmeye sahne olan ve heyecanın dorukta olduğu 2. yarının bitiş düdüğü ile büyük bir coşku yaşandı. Tribünlerin tıklım tıklım dolduğu Atatürk Stadı bir anda bayram yerine döndü. Sahaya inen taraftarlar, futbolcuları ve kulüp yöneticilerini omuzlara aldılar. Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu ise, giydiği 10 numaralı forma ile şeref turu attı ve tribünlerdeki taraftarlara çiçek dağıttı. Alibeyoğlu'na sarılan Karssporlu futbolcu Çağrı, gözyaşlarına hakim olamadı. Farklı bir duygu yaşadığını ifade eden Çağrı, "Dünyanın en güzel duygusu bu. Allah herkese nasip etsin. Çok çalıştık, her şeyimizi verdik. Taraftarımıza armağan olsun" diye konuştu.

TARAFTAR, FUTBOLCULARIN AYAKLARININ ALTINI ÖPTÜ Karssporlu futbolcular, maç sonunda sevinç gözyaşlarına hakim olamadı. Futbolcuların ağladığını gören taraftarlar, futbolcuların ayaklarının altını öptü. Sevince futbolcuların eşleri ve çocukları da ortak oldu.

Maçın ardından sahaya inen Kars Valisi Mehmet Ufuk Erden de futbolcuları, Teknik Direktör Ramazan Silin'i, Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu'nu ve Kulüp Başkanı Dünyamalı Demir'i tebrik etti. Vali Erden, başarıda payı olan herkesi kutlayarak, "Güzel bir sezon geçti. Son maçta heyecanlıydık ve güzel oynadık. Herkesi yürekten kutluyorum. Bu Kars için bir onurdur ve bu onuru yaşıyoruz" dedi.

Belediye Başkanı ve takımın fahri başkanı Naif Alibeyoğlu ise, Kars'ın tarih yazdığını ifade ederek, "Karsımızda şimdi hem Aşıklar Bayramı hem de 2. Lig'e çıkmanın bayramı var. Bu büyük zaferi başta Kars halkına borçluyuz. Bu büyük zaferin en büyük mimarı, kulüp başkanımız Dünyamalı Demir ve hocamız Ramazan Silin'dir" şeklinde konuştu.

Kulüp Başkanı Demir ise sadece "Hayırlı olsun" demekle yetindi. Daha sonra taraftarlar, Dünyamalı Demir'i omuzlara alarak tezahüratta bulundu.

Bu arada, yaşanan coşku stat dışında da devam etti. Karslılar, araçlarla uzun konvoylar oluşturarak 2. Lig'e yükselmenin sevincini doyasıya yaşadı.

(BA-KÇ-CC-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title