Haberler

Eşinin Cinsel İçerikli Film Yıldızı Olduğunu Öğrenen Adam Dehşet Saçtı

Güncelleme:

ABD'de yaşayan adam, eşinin cinsel içerikli film yıldızı olduğunu öğrenince kafasına şişeyle vurarak öldürdü.

ABD'nin Alabama eyaletindeki Calera şehrinde yaşayan William Jeffrey, eşini başına şişeyle vurarak öldürdü. ABD basınında çıkan haberlere göre cinayetle sonuçlanan kavga, adamın Kathleen Dawn West'in cinsel içerikli film yıldızı olduğunu öğrendikten sonra çıktı.

KAMERALARA SOYUNDUĞUNU ÖĞRENDİ

44 yaşındaki William Jeffrey West, karısının kamerada soyunması karşılığında para aldığını öğrendi. West, çıkan tartışma sonrasında karısı Kathleen Dawn West'in kafasına şişeyle vurarak öldürdü.

GİZLİ SOSYAL MEDYA HESAPLARI ORTAYA ÇIKTI

42 yaşındaki kadının aynı zamanda cinsel içerikli film yıldızı olduğu da ortaya çıktı. Kathleen Dawn West'in, 52 bin takipçisi olan gizli bir Instagram hesabı olduğu öğrenildi. Kathleen, Twitter hesabından da önceleri normal paylaşımlar yaparken, paylaştığı fotoğrafların ve attığı tweetlerin gittikçe ateşli hale geldiği görüldü.

AVUKATI "HABERİ VARDI" DEDİ

Kathleen'in avukatı, kocasının uzun süredir eşinin yaptıklarından haberdar olduğunu savundu. Jeffrey West kasıtlı cinayet işlemekten yargılanacak.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Mola Cinsellik 3.Sayfa Komik - İlginç Dünya Haberler

500

Yorumlar (83)

Nurettin coşar:

İnsan nasıl istiyorsa öyle yaşayabilmeli bence.Bu olaya günahı boyutundan bakan varsa doğrudur ama bu kulla yaradan arasında bir konudur bunu tartışmamız doğru değil gelelim diğer konuya eğer insan bu şekilde parasını kazanmak istiyorsa kazanabilmeli neden öldürdü kocası,o sektörden parasını kazanıyor ve kocası nerden kazandın bu parayı diye hiç sormuyor mu yani ? Bence bilinçli ve başka sebepten işlenmiş bir cinayet ve bu cinayet kadının müstehcen film yıldızlığına bağlanıyor.Ben kadının yaptığı mesleği ahlaksızlık olarak bulmuyorum sonuçta günümüzde zengin kesimin ayan beyan transparan giyimi ve iğrenç gizli ilişkilerinden sonra bu mesleğin aşağılanması saçma yargılama yapacaksanız önce onları yargılayın.Bu cinayeti kadının yaptığı mesleğe mâl edilmesi en az kadının yaptığı meslek kadar ahlahsız bir davranış.

145
183
yanıtYanıtla
leyla genc:

eslerden birinin izni ve kabulu olmadan yapilan boyle mide bulandiran toplumda namussuz olarak anilmaya sebep olacak davranislar ölümle bitmeli, gizlersen sonucuna katlanirsin, kocasina soylemedigi icin öldürulmesi cok dogru ve dogal. . . .

yanıt0
yanıt4
SEDAT:

Günümüzde zengin kesimin ayan beyan transparan giyimi ve iğrenç gizli ilişkileri bu kadının veya buna benzer kişilerin para karşılığı yaptıkları şeyleri ahlaklı duruma getirmiyor. Ahlaksızlık ahlaksızlıktır. Başkasının sizden daha büyük hata yapması sizin hatanızı kapatmaz.

yanıt1
yanıt3
Booo:

Meslek meslektir sonucta Alin teri var sigorta yatiyor emekli olabilme sansi var Elizabeth devam

yanıt0
yanıt6
insan:

kadının yaptığı yanlış .. adamın yaptığı hepten yanlış .. ahlaksızlık ve fuhuş göreceli değildir! cezasını birey veremez!! adam sarhoş veya uyulturucu almış olmalı .. zaten abd’de ahlak anlayışı çok zayıf!

yanıt0
yanıt3
BABA:

SAF SALAK. )

yanıt0
yanıt4
Ünal:

Basiniza gelmedigi sürece yorum kolay tabi

yanıt0
yanıt4
TfK:

Kusura bakma ama sen de bayağı bir genişmişsin

yanıt1
yanıt5
erhan:

yani senin eşinde kızında bacında bu işi yapa bilir eğer ahlaksız olarak görmüyorsan bu mesleği öylemi. . vay be ee ne günlere kaldık. .

yanıt0
yanıt4
İSLÂM KURTULUŞDUR:

HAC 72 : Kendilerine âyetlerimiz açık açık okunduğu zaman, o kâfirlerin yüz ifadelerinden inkârlarını anlarsın. Neredeyse, kendilerine âyetlerimizi okuyanlara hışımla saldıracaklar. De ki : “ Şimdi size bu durumdan daha beterini haber vereyim mi : Ateş.. Allah, onu kâfirlere vaad etti. Ne kötü varış yeridir orası.!

114
4
yanıtYanıtla
Tüm 83 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title