Haberler

Kardemir Karabükspor Basın Sözcüsü Alak Açıklaması

Kardemir Karabükspor Basın Sözcüsü Ziya Alak, Spor Toto Süper Lig'in 22.haftasında, deplasmanda oynayacakları Orduspor maçından 3 puanla döneceklerine inandıklarını söyledi.

Kardemir Karabükspor Basın Sözcüsü Ziya Alak, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında, deplasmanda oynayacakları Orduspor maçından 3 puanla döneceklerine inandıklarını söyledi.

Alak, gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen hafta sahalarında çok iyi bir futbolla Trabzonspor'u yendiklerini, yarın Ordusspor'u karşısında da çıkışlarını sürdürmek istediklerini kaydetti.

Yeni transferlerle tam bir takım olduklarını anlatan Alak, şöyle konuştu:

"Orduspor düşme hattında olan bir takım. Yani bizim rakibimiz. Bu maç bizim için 6 puanlık bir maç. Ordu'dan 3 puanla döneceğimize inanıyoruz. Trabzonspor maçındaki oyunumuzu Ordu'da da sahaya yansıttığımızda galibiyet alırız. Ligde kalmak için takım halinde mücadelemizi sürdüreceğiz. Takımımız bunu başaracak kalitede ve güçtedir."

- KARABÜK

Kaynak: AA / Yerel

Ziya Alak Orduspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title