Haberler

Karayalçın: Ankara'nın Suyunu Temizleyip, Yeni Metro Hatları Yapacağız

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Murat Karayalçın, Seçilmesi Halinde Ankara'nın İçme Suyunu Temizleyeceğini ve Yeni Metro Hatları Yaptıracağını Söyledi.

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Murat Karayalçın, seçilmesi halinde Ankara'nın içme suyunu temizleyeceğini ve yeni metro hatları yaptıracağını söyledi.

Karayalçın, Temmelli'de partisinin seçim bürosunun açılışındaki konuşmasında, Temelli'nin, Sincan'a bağlanmasının yanlış karar olduğunu, Temelli'nin ayrı belediye olması gerektiğini savundu.

Seçilmesi halinde şeffaf, açık, uygulanabilir projeleri hayata geçireceğini, hayali projelerle uğraşmayacağını ifade eden Murat Karayalçın, ''Ankara'nın içme suyunu temizleyip, yeni metro hatları yapacağız'' dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaptığı dönemdeki çalışmalarından örnekler veren Karayalçın, seçilmesi halinde 25 bin Ankaralının, kadın ve engelliler öncelikli olmak üzere iş sahibi olacağını söyledi.

İstihdam ve ''Hemşehrilik Geliri'' projelerini belediyenin kaynakları ile mühendislik projelerini ise kredi ile finanse edeceklerini belirten Karayalçın, Hemşehrilik Geliri projesi için 450 milyon TL, 25 bin kişinin istihdamı projesi için ise 180 milyon TL kaynak gerektiğine değinerek, iki sosyal sorumluluk projesini hayata geçirmek için gerekli kaynağın toplam 630 milyon YTL olduğunu kaydetti.

Murat Karayalçın sözlerini, ''Belediye yönetiminden Melih Gökçek kesin gidecek ama yerine ben gelmeyeceğim, tüm Ankara gelecek, Ankaralılar gelecek'' diyerek tamamladı.

Kaynak: AA / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title