Haberler

Karatay ve Alavardı Hanımlar Lokali'ne Kayıt Alınıyor

Güncelleme:

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmete giren Karatay ve Alavardı Hanımlar Lokali'ne üye kayıtları başladı.

Kayıtlar 27 Eylül'e kadar internet üzerinden yapılacak.

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya'da sosyal hayata önemli katkı sağlayan ve hanımlar tarafından büyük ilgi gören Selçuklu ve Meram Hanımlar Lokalleri'nin ardından Karatay ve Alavardı Hanımlar Lokalleri'ne de üye kaydı almaya başladı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Selçuklu bölgesinde 2008 yılında hizmete açılan Selçuklu Hanımlar Lokali ile 2010 yılında Meram bölgesinde hizmete açılan Meram Hanımlar Lokali'nin sosyalleşmenin ve aile ortamının örnek merkezleri haline geldiğini söyledi.

ALAVARDI HANIMLAR LOKALİ'NDE TEKAMÜL VE İHTİSAS KURSLARI

Gösterilen yoğun ilginin ardından Karatay bölgesinde Karatay Hanımlar Lokali'ni, Meram bölgesinde de Alavardı Hanımlar Lokali'ni hayata geçirdiklerini kaydeden Başkan Akyürek, mesleki eğitim bölümleri, spor salonları, yüzme havuzu gibi bölümleri bulunan lokallere kayıt olmaya davet etti. Alavardı Hanımlar Lokali'nde bazı branşlarda tekamül kursları ve ihtisas kursları da açılacağını kaydeden Başkan Akyürek, bu lokalin adeta bir ihtisas merkezi gibi çalışacağını da sözlerine ekledi.

ÜYE KAYITLARI 27 EYLÜL'E KADAR DEVAM EDECEK

Karatay ve Alavardı Hanımlar Lokalleri'ne üye kayıtları 27 Eylül'e kadar www.konya.bel.tr ve www.komek.org.tr adreslerinden yapılabilecek. İnternet üzerinden ön kayıt yaptıranların kesin kayıt için ücret makbuzu ile 27 Eylül'e kadar kayıt yaptırdıkları lokale başvurmaları gerekiyor.

Büyükşehir Belediyesi Hanımlar Lokalleri'ne üye olanlar, yüzme, aerobik, step, masa tenisi, bilardo sporlarını yaparken; bilgisayar, yabancı dil, resim, ebru, diksiyon, enstrüman, el sanatları gibi faaliyetlere katılabiliyor. Aile danışmanlığı ve rehberlik imkanları da sunulan hanımlar, kafeterya ve kabul günü salonundan da yararlanabiliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Tahir Akyürek Karatay Konya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title