Haberler

Karaman Emniyetinden Uyuşturucu Operasyonu

Karaman Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (Kom) Şube Müdürlüğü Tarafından Gerçekleştirilen Operasyonda Bin 58 Gram Esrar Maddesi Ele Geçirildi.

Karaman Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonda bin 58 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, bazı şahısların Konya'dan Karaman'a uyuşturucu madde ve hap satmak üzere geldiği ihbarını alması üzerine şahısları takibe aldı. Ekipler, bir süre yaptıkları takibin ardından Kazımkarabekir ilçesi yakınlarında otomobilleriyle petrol istasyonuna giren A.D, C.T, A.K. ve M.G'yi yakaladı. Cumhuriyet Savcılığının kararıyla otomobilde arama yapan ekipler, içime hazır bin 58 gram esrar maddesi ele geçirdi. Gözaltına alınan şahıslar daha sonra alınan ifadelerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Karaman E Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

(MD-FM) 21.04.2008 17:24 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title