Haberler

Karabük Gazeteciler Cemiyeti'nden Anlamlı Ziyaret

Karabük Gazeteciler Cemiyeti Üyeleri, Eğitim Öğretime Yeni Başlayan Fatih İlköğretim Okulu'na, 24 Kasım Öğretmenler Günü Nedeniyle Bir Ziyaret Gerçekleştirdi.

Karabük Gazeteciler Cemiyeti üyeleri, eğitim öğretime yeni başlayan Fatih İlköğretim Okulu'na, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir ziyaret gerçekleştirdi.

KGC Başkanı Atilla Karaarslan, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Fatih İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa İstek'i ziyaret ettib Karaarslan, "Bi ziyareti, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle gerçekleştirdik. Fatih İlköğretim Okulu'nun eğitim öğretime yeni başladığını biliyoruz. Bu nedenle ziyareti size yapmayı uygun gördük. Sizin ve tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutuluyoruz" dedi.

Bu anlamlı günde gazetecilerin ziyaretinden mutluluk duyduğunu ifade eden Okul Müdürü Mustafa İstek ise, "Böyle önemli bir günde bizleri unutmadığnız için şahsım ve tüm öğretmen arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Okul Müdürü İstek gazetecilere ziyaretleri sıralarında okulun bazı eksiklikleri bulunduğunu da söyleyerek, "Kütüphanemiz yok. Kütüphane olarak yer ayrılmış ancak kitaba ihtayıcımız ar. Bunun için sizlerden destek bekliyoruz. Sizin de katkınızla kitap kampanyası başlatmak istiyorum" dedi.

(YE-AK)

23.11.2007 17:16 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title