Haberler

Karabük-2 Yıldır Kayıp Annesini Arıyor-Hd

2 yıldır kayıp annesini arıyorKarabük'te, yaşayan 49 yaşındaki İsmet Özkur, 2 yıldır kayıp olan alzheimer hastası annesi 74 yaşındaki Hatice Özkur'u arıyor.

2 yıldır kayıp annesini arıyor

Karabük'te, yaşayan 49 yaşındaki İsmet Özkur, 2 yıldır kayıp olan alzheimer hastası annesi 74 yaşındaki Hatice Özkur'u arıyor.

2 çocuk annesi Hatice Özkur, 2016 yılının Şubat ayında Yeşil Mahalle Cami Altı Sokak'taki evinden ekmek almak için çıktıktan sonra kayboldu. Çocukları İsmet ve Hikmet Özkur, aramalara rağmen annelerini bulamayınca polise ve jandarmaya başvurdu. AFAD ekipleri de kadının düşmüş olabileceğini düşündükleri Araç ve Filyos çaylarında arama yaptı. Ancak yapılan tüm aramalara rağmen kadın bulunamadı. İsmet Özkur, annesinin fotoğrafı bulunan 'Kayıp aranıyor' yazılı afişleri kentin değişik noktalarına astı. İsmet Özkur hala umutlarını kesmediklerini belirterek, Emniyet, jandarma her yere haber verdik. Ellerinden geleni yaptılar ama bir sonuç alamadık. Stresten dolayı saçlarım döküldü, rahatsızlandım. Bugün özel bir günde yanımda olmasından çok mutluluk duyardım. Hala daha umudumuzu kesmedik. Bir yerden çıkacak gibi oluyor. Ona benzer birini görsem hemen yanına gidiyorum ama öyle bir şey yok dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karabük Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title