Haberler

"Kamera Elinde Geleceğin Cebinde" Kısa Film Yarışması

TSPAKB tarafından düzenlenen yarışmaya başvurular, 28 Şubat 2014'e kadar yapılabilecek

Türkiye Sermaye Piyasası Aracı Kuruluşları Birliği (TSPAKB) tarafından düzenlenen "Kamera Elinde Geleceğin Cebinde" kısa film yarışmasına başvurular başladı.

Birlikten yapılan yazılı açıklamaya göre, "Yatırımlarınla güvence altına alacağın geleceğini filme almaya hazır mısın?" sloganıyla düzenlenen yarışma, yurt içinden ve yurt dışından katılımcılara açık.

Yarışma için başvurular, 28 Şubat 2014'e kadar "www.kameraelindegelecegincebinde.com" adresi üzerinden devam edecek.

En fazla 3 dakikalık kısa filmlerin katılacağı yarışmada, birikim yaparak geleceği güvence altına alma temasını en iyi işleyen filmin sahibine 15 bin lira, ikinciye 10 bin lira, üçüncüye 7 bin 500 lira ödül verilecek. İlk 10'a giren yarışmacılar, TSPAKB'nin düzenlediği bir günlük eğitimlerden istediği birine ücretsiz katılma olanağı kazanacak.

Yarışma jürisi, Sinema Yazarları Derneği (SİYAD) üyesi ve Radikal Gazetesi Spor Servisi Şefi Uğur Vardan, sinema yazarı ve haber editörü Selin Gürel, Birgün Gazetesi yazarı ve sinema eleştirmeni Cüneyt Cebenoyan, Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Alp Birol ve TSPAKB Başkanı Attila Köksal'dan oluşacak.

TSPAKB, kısa film yarışması ile toplumda finansal bilincin artmasına katkıda bulunmayı hedefliyor.

Yarışmaya katılmak isteyenler, "www.kameraelindegelecegincebinde.com" adresinden ayrıntılı bilgiye ulaşabilir. - İstanbul

Kaynak: AA / Kültür Sanat

28 Şubat Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title