Haberler

Kahta - AK Parti Milletvekili Adaylarına Davullu Zurnalı Karşılama

Ak Parti milletvekili adaylarına davullu zurnalı karşılama AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın ile milletvekili adayları Adıyaman'da davul ve zurna eşliğinde karşılandı.

Ak Parti milletvekili adaylarına davullu zurnalı karşılama

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın ile milletvekili adayları Adıyaman'da davul ve zurna eşliğinde karşılandı. Partililer, hava alanında izdihama yol açtı.

Ak Parti Grup Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, beraberinde kentin milletvekili adayları Adnan Boynukara, İbrahim Halil Fırat, Salih Fırat ve İclal Yetiş Tutuş seçim çalışmaları kapsamında akşam saatlerinde Ankara'dan hava yoluyla Adıyaman'a geldi. Uçak gelmeden önce hava alanında karşılama için toplanan kalabalık, VIP salonuna girmeye çalışınca izdihama neden oldu. VIP salonunun dolmasıyla kalabalık, görevliler tarafından piste alındı. Ahmet Aydın ve milletvekili adayları, partililer tarafından davul ve zurnalar eşliğinde karşılandıktan sonra havaalanından ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Aydın Ak Parti Adıyaman Kahta Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title