Haberler

Kahramanmaraş’ta Ramazan Akşamları Dolu Dolu Geçecek

Güncelleme:

On Bir Ayın Sultanı Ramazanı Bu Yıl Farklı Etkinliklerle Kutlamayı Hedefleyen Kahramanmaraş Belediyesi, Hazırlıklarını Tamamladı.

Amaçlarının sıcak ramazan akşamlarında Kahramanmaraşlılara ramazanın ruhuna uygun etkinliklerle güzel dakikalar yaşatmak olduğunu söyleyen Başkan Poyraz açıklamasında şu görüşlere yer verdi: "İftarları, sahurları, manileri ve mahyalarıyla gönlümüze taht kuran bu ayın yaşanan bütün güzellikleriyle anılarımızda yer etmesi için hazırladığımız etkinlikler çerçevesinde; orta oyunları, animasyonlar, sema gösterileri, tasavvuf müziği ve konserler ramazan ayı boyunca hemşehrilerimizle buluşacak.

Bu konuda Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğümüz çalışmalarını tamamladı. İnanıyoruz ki bu ayın manevi ruhunu ve güzelliğini yaşamak amacıyla yaptığımız etkinlikler halkımızın uğrayacağı en önemli mekânlar olacaktır. Bu vesile ile bütün hemşehrilerimin, özünde nice güzelliği barındıran Ramazan ayının, şehrimize ülkemize ve bütün dünyaya bereket ve huzur getirmesini dilerim."

Her akşam farklı bir etkinliğin gerçekleştirileceği Ramazan Kültür ve Sanat Etkinlikleri'nde halkımıza farklı bir ramazan ayı yaşatmayı hedeflediklerini belirten Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mustafa Semerci ise, konu ile ilgili yaptığı açılamada şunları ifade etti: "Ramazan ayı için özel olarak hazırlanmış etkinlikler belirlenen program dâhilinde icra edilecektir.

Çalışmalarımızda halkımızın arzu ve isteklerini değerlendiriyoruz ve en iyisini

yapmaya çalışıyoruz. Ünlü sanatçı Ertuğrul Erkişi 13 Ağustos Cuma günü 22.00'da en güzel ilahileriyle, Kocatepe Cami Müezzini Nurettin Okumuş ise 21 Ağustos Cumartesi günü 22.00'da Asrısaadetten Hikâyeler ile Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinde Kahramanmaraşlılarla bir araya gelecek.

Ayrıca Tasavvuf müziğinden, animasyon gösterilerine, Karagöz-Hacivat oyunlarından, Stand-up gösterilerine, tiyatrodan, sema gösterilerine kadar birçok farklı etkinlik Ramazan ayında Kahramanmaraşlılarla buluşacak"

Ramazan Ayı Süresince Düzenlenecek Etkinlikler:

13 Ağustos 2010 Ertuğrul Erkişi Konseri Yer: NFKM

14 Ağustos 2010 Hacivat Karagöz Ortaoyunu ve Kukla Gösterisi Yer: NFKM

21 Ağustos 2010 Nurettin Okumuş Konferans Yer: NFKM

27 Ağustos 2010 Atalay Demirci-Stand-up gösterisi Yer: NFKM

28 Ağustos 2010 Sema Gösterisi Yer: NFKM

3 Eylül 2010 Belediye Konservatuarı Tasavvuf Musikisi Konseri Yer: NFKM

4 Eylül 2010 Belediye Tiyatro Ekibi Gösterisi (Alo Fetva Hattı) Yer: NFKM

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title