Haberler

Kafedeki Silahlı Eylem

Avcılar'da bir kafede başına silah dayayan şahıs, kendisini terk eden yabancı uyruklu sevgilisinin geri getirilmesini istedi.

Avcılar'da bir kafede başına silah dayayan şahıs, kendisini terk eden yabancı uyruklu sevgilisinin geri getirilmesini istedi.

Olay, akşam saatlerinde Merkez Mahallesi Marmara Caddesi'nde bulunan bir kafede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kafenin ikinci katına çıkan ve elindeki silahı başına dayayan S.Y., kendisini terk eden Türkmenistan uyruklu sevgilisinin geri getirilmesini istedi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemi aldı ve şahsı ikna çabalarına başladı. Yaklaşık üç saat süren ikna çalışmasının ardından eylemine son vermeye karar veren şahıs, silahını polise teslim ettiği sırada

baygınlık geçirdi. Olay yerinde hazır bekletilen sağlık ekiplerinin müdahalesi ile uyandırılan S.Y., polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Şahıs, Avcılar Polis Merkezi'ne götürüldü.

Öte yandan, S.Y.'nin polise teslim ettiği silahın kuru sıkı olduğu belirlendi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türkmenistan Marmara Avcılar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title