Haberler

Kadirli Devlet Hastanesi Başhekim Kalecik Açıklaması

Kadirli Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.

Kadirli Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Atıl Kalecik, hastaneye gelen vatandaşlara en iyi hizmeti sunma gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

Kalecik, bir restorantta düzenlenen bilgilendirme toplantısında, yaklaşık bir yıl önce yeni binasında hizmete giren 150 yataklı Devlet Hastanesi'nin her geçen gün teknolojik donanım ve polikliniklerle büyümeye devam ettiğini söyledi.

Kalecik, 30 dönüm arazi üzerinde yapılan hastanede en güzel hizmeti vermek için çalıştıklarını, hastanede gereken her türlü sistemin mevcut olduğunu hatırlatarak, şunları kaydetti:

"Oturumu 6 bin 500 metrekare olan hastanemiz, yeşil alan ve otopark gibi çağdaş bir altyapısıyla modern bir görünüme sahiptir. Kadirli Devlet Hastanesi, poliklinik, acil servis, hemodiyaliz bölümü, röntgen odaları, hasta yatak odaları, hasta bakım üniteleri, ameliyathane, laboratuvar, yoğun bakım, tıbbi atık kazanı, morg ve yemekhane gibi bölümleri ile çevre ilçelerden gelen vatandaşlarımıza da hizmet vermektedir. Bu kadar yeni hastane olmamıza rağmen hastalarımıza en iyi hizmetleri sunmaya gayret gösteriyoruz. Hastane olarak birçok hastanede bile olmayan teknolojik cihazlara sahibiz. Bu teknolojik cihazlar sayesinde hastalarımıza teşhis koyma tedavi etmede çok faydalarını görüyoruz."

Toplantıya Kaymakam Necip Çakmak, Sumbas Kaymakam Vekili Fikret Dağ, Tarım, Gıda ve Hayvancılık İlçe Müdürü Fatin Rüştü Özeser, Orman İşletme Müdürü Ferdi Özer, Kadirli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muzaffer Yüksel Kaya da katıldı.

- OSMANİYE

Kaynak: AA / Yerel

Kalecik Kadirli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title