Haberler

Kadının Çok Yönlü Güçlendirilmesi Projesi" Toplantıları Kayseri'de Devam Edecek

TÜRKONFED İş Dünyasında Kadın (İDK) Komisyonu tarafından geliştirilen ve 2015 yılında başlatılan ‘Kadının Çok Yönlü Güçlendirilmesi Projesi’ toplantıları Kayseri ile devam ediyor.

TÜRKONFED İş Dünyasında Kadın (İDK) Komisyonu tarafından geliştirilen ve 2015 yılında başlatılan 'Kadının Çok Yönlü Güçlendirilmesi Projesi' toplantıları Kayseri ile devam ediyor. TÜRKONFED üyesi Orta Anadolu Sanayici ve İşadamları Konfederasyonu (ORSİFED) veKadın Komisyonu ve Kadın İşbirliğini Geliştirme Derneği (KİGDER) ev sahipliğinde düzenlenen toplantı, 6 Nisan Perşembe günü Abdullah Gül Üniversitesi'nde gerçekleştirilecek.

Teknoloji ve Kadın Girişimciliği ana temasına odaklanan Kayseri Kadının Çok Yönlü Güçlendirilmesi Toplantısı'na TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Kadooğlu, Abdullah Gül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu, TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı & İDK Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, ORSİFED Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yılmaz ve KİGDER Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Sema Karaoğlu açılış konuşmalarıyla katılacak. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title