Haberler

Kadıköy'de Bir Eve Fuhuş Baskını

Bir İhbar Üzerine Harekete Geçen Polis Ekipleri, Kadıköy'de Müşterilerinin Telefonla Bağlantıya Girdiği K.ç İsimli Bir Kadını Takibe Aldı. Ahlak-kumar Büro Amirliği'nde Görevli İki Polis, Müşteri Kılığına Girerek K.ç İsimli Kadını Aradı.

Bir ihbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, Kadıköy'de müşterilerinin telefonla bağlantıya girdiği K.Ç isimli bir kadını takibe aldı. Ahlak-Kumar Büro Amirliği'nde görevli iki polis, müşteri kılığına girerek K.Ç isimli kadını aradı. Kadınların pazarlandığı adresi alan polis ekipleri müşteri kılığında eve gitti. Evde üç yabancı uyruklu kadınla karşılaşan polis ekipleri, seri numaraları alınmış paraları kadınlara vererek beraber olmak istedi. Kadınlar verilen paraları kabul edince kimliklerini gösteren polisler , dışarıda bekleyen diğer ekiplere haber verip eve baskın düzenledi. Fuhuş yaptıkları gerekçesiyle Kazakistan, Ukrayna ve Gürcistan uyruklu Ketevan T., Olena L. Ve Zhuldyzay K. isimli üç kadın gözaltına alındı. Kadınları pazarladıkları öğrenilen K.Ç isimli kadın ile U.K isimli kişiler de fuhuş yapılan eve yakın bir kafede yakalandı. İfadeleri alınan yabancı uyruklu kadınlardan Ketevan T. Türkiye'ye çocuk bakıcılığı yapmak için geldiğini ancak K.Ç isimli kadının kendisini zorla sattığını iddia etti. Doktor kontrolü için Zührevi Hastalıkları Hastanesi'ne gönderilen kadınlar buradaki işlemlerinin ardından sınır dışı edilecek. Kadınları pazarladığı belirtilen K.Ç ile U.K ise işlemlerinin ardından Adliye'ye sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title