Haberler

    Japonya - Senegal (Canlı)

    H Grubu'nda üç puanlı iki takımdan Japonya ve Senagal, Ekaterinburg Arena'da kozlarını paylaşıyor.

    2018 Dünya Kupası'nda ilk maçlarını kazanan iki takımın mücadelesinde Japonya ile Senegal karşı karşıya geliyor...
    Ekaterinburg Arena'da saat 18.00'da başlayan karşılaşmanın hakemi Brezilyalı Santo Ricci... Galatasaray'da geçen sezon başarılı performans sergileyen Nagatomo maça ilk 11'de başlıyor...
    İLK 11'LER:

    JAPONYA: Kawashima, Shoji, Nagatomo, Sakai, Yoshida, Shibasaki, Haraguchi, Kagawa, İnui, Hasebe, Osako

    SENEGAL: Ndiaye, Koulibaly, Sabaly, Wague, Idris Gueye, Sane, Alfred Ndiaye, Pape Ndiaye, Mane, Sarr, Niang
    Japonya ile Senegal ilk resmi maçlarında
    2018 FIFA Dünya Kupası H Grubu'nda Japonya ile Senegal, bugün tarihlerinde ilk kez bir resmi maçta karşı karşıya gelecek
    Rusya'nın ev sahipliği yaptığı 2018 FIFA  Dünya Kupası'nda yarın H Grubu'nda birbirlerine rakip olacak Japonya ile Senegal,  tarihlerinde ilk kez bir resmi maçta karşılaşacak. Japonya-Senegal mücadelesi, Ekaterinburg Arena'da oynanacak ve TSİ 18.00'de başlayacak. İki ülke A milli futbol takımları, daha önce hazırlık maçlarında 3 kez karşı karşıya gelmişti.  Bu karşılaşma öncesinde Japonya ve Senegal'in 3'er puanı bulunuyor. H Grubu'ndaki diğer maçta karşılaşacak Polonya ve Kolombiya ise henüz puanla tanışamadı.
    Rekabette Senegal üstünlüğü
    İki takım arasındaki rekabette Senegal üstünlüğü bulunuyor. Geride kalan 3 maçta Senegal 2 galibiyet elde ederken,1 karşılaşma da beraberlikle sona erdi. Senegal'in attığı 5 gole, Japonya 2 golle yanıt verdi.
    İlk maç 1987'de
    Japonya ve Senegal arasındaki ilk karşılaşma, Japonya'nın Hiroshima kentinde 27 Mayıs 1987'de oynandı. Mücadele, 2-2'lik eşitlikle sonuçlandı. İki takım 2001'de bu kez Fransa'nın Lens şehrinde karşı karşıya geldi.  Senegal, ilk yarısı golsüz sona eren mücadeleyi 2-0 galip tamamladı. Takımlar, son kez 25 yıl önce karşılaştı. Japonya'da oynanan maçı da  Senegal 1-0 kazanmayı başardı.
    Japonya 6. Dünya Kupası'nda
    Japonya, Rusya'daki organizasyon ile 6. Dünya Kupası'nı yaşıyor. Hepsi üst üste olmak üzere 6. turnuvasını oynayan Asya ekibi, 2 kez  son 16 turunu görürken, 3 defa gruplardan çıkamadı. FIFA dünya sıralamasında 61. basamakta bulunan Japonya, Güney Kore ile birlikte 2002 yılında düzenlediği Dünya Kupası'nın son 16 turunda Türkiye'ye 1-0 mağlup olarak elenmişti. Türkiye'nin golü Ümit Davala'dan gelmişti.
    Senegal'in tek yenilgisi var
    Afrika temsilcisi, tarihinde ikinci kez Dünya Kupası'nda mücadele  ediyor. Japonya ve Güney Kore'nin 2002'de ortaklaşa düzenlediği organizasyonda ilk deneyimini yaşayan Senegal, çeyrek final oynama başarısını göstermişti. 16 yıl sonra yeniden Dünya Kupası'nda mücadele eden Senegal, kupa tarihinde 6 maça çıktı. Üç galibiyet, iki beraberlik alan Afrika ekibi, tek yenilgisini Türkiye karşısında yaşamıştı. 2002'de oynanan çeyrek final mücadelesini Türkiye, İlhan Mansız'ın uzatma dakikalarında attığı 'Altın gol' ile  kazanmıştı.
    Kupada oynadığı 6 maçta 9 gol atan Senegal, kalesinde ise 7 gol gördü.  Afrika ekibi, FIFA dünya sıralamasında 27. basamakta bulunuyor.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Rusya Federasyonu Türkiye Senegal Japonya Spor Haberler

    Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

    Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

    Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

    Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

    İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

    İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

    Bakmadan Geçme

    Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
    CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

    CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title