Haberler

Jandarmadan Köyde Silah ve Uyuşturucu Operasyonu

Balıkesir'de, Jandarma Tarafından Bir Köyde Gerçekleştirilen Operasyonda Silah ve Uyuşturucu Ele Geçirildi. Ayrıca, Çalıntı Motosikletin Ele Geçirildiği Operasyonda, Motosikletlerden Biri Sahibine Teslim Edildi. Olayda Yakalanan 1 Şüpheli Adli Makamlarca Tutuklandı.

Balıkesir'de, jandarma tarafından bir köyde gerçekleştirilen operasyonda silah ve uyuşturucu ele geçirildi. Ayrıca, çalıntı motosikletin ele geçirildiği operasyonda, motosikletlerden biri sahibine teslim edildi. Olayda yakalanan 1 şüpheli adli makamlarca tutuklandı.

İl Jandarma Komutanlığı'ndan verilen bilgiye göre, bir istihbari çalışma sonucunda Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçla Mücadale Şubesi'ne bağlı ekipleri merkeze bağlı Macarlar köyündeki bir eve operasyon düzenledi. F.T.K. isimli şahsın evinde yapılan aramada 10 gram Esrar maddesi, 3 adet tabanca ve fişekleri ile çalıntı olduğu tespit edilen 3 adet motosiklet ele geçirilmiştir. Ele geçirilen motosikletlerden Kanuni MZ marka motosikletin yapılan araştırma neticesinde İ.T. isimli şahsa ait olduğu, bu motosikletin 1 yıl önce evinin önünden çalındığı tespit edildi. Jandarma, çalıntı motosikleti sahibi İ.T.'ye teslim ederken, diğer 2 mobiletin sahiplerinin tespitine çalışılıyor. Operasyonla ilgili gözaltına alınan F.T.K. isimli şüphelinin, jandarmadaki sorgusundan sonra sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildiği, tahkikatın sürdüğü bildirildi.

(YU-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title