Haberler

İzmir Alsancak Kültür Sanat ve Sosyal Dayanışma Platformu Başkanı Moralı Hayatını Kaybetti

İzmir Alsancak Kültür Sanat ve Sosyal Dayanışma Platformu Başkanı Bülent Moralı, Bir Arkadaşının Evinde, Fenalaşıp Hastaneye Kaldırıldı. 5 Gün Tedavi Gören Moralı, Dün Sabaha Karşı Hayatını Kaybetti. Moralı'nın Cesedi Savcılığın Talimatı ile Otopsi Yapılmak Üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na Gönderildi.

İzmir Alsancak Kültür Sanat ve Sosyal Dayanışma Platformu Başkanı Bülent Moralı, bir arkadaşının evinde, fenalaşıp hastaneye kaldırıldı. 5 gün tedavi gören Moralı, dün sabaha karşı hayatını kaybetti. Moralı'nın cesedi savcılığın talimatı ile otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Alsancak semtinde, 6 ay önce, travesti ve fuhuş istemediklerini söyleyerek vatandaşlarla birlikte yürüyüş düzenleyen, 28 Aralık tarihini de Alsancak'ın Travestilerden Kurtuluş Bayramı olarak ilan eden Bület Moralı, geçen 7 Haziran akşamı arkadaşı S.S'nin evinde fenalaşarak, kendini kaybetti. Yere düşen yazar ve Platform Başkanı Moralı, Alsancak Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Alsancak Devlet Hastanesi'nde ilk tedavisi yapılan Moralı, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevkedilerek yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. 6 gündür yoğun bakımda bulunan Bülent Moralı dün sabaha karşı tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Alsancak tutkunluğu ve araştırmacı kişiliği ile bilinen yazar Bülent Moralı'nın ölümü sonrası Cumnuriyet Savcılığı soruşturma başlatarak otopsi yapılmasına karar verdi. Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bulunan Moralı'nın cenazesi, otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Yoga konusunda da önemli çalışmalar yapan Bülent Moralı, Alsancak'ta İzmirlilere Yoga sevgisini aşıladı. Alsancak Mahallesi muhtarlığına da bir dönem aday gösterilen Bülent Moralı, birçok sanatsal ve kültürel faaliyette bulunmuştu. Alsancak ile ilgili kitap da yazan Moralı'nın ölümü, başta Alsancaklılar olmak üzere sevenlerini üzdü.

(YK-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title