Haberler

İzleme Birimleri Bilgilendirme Semineri Yapıldı

Emniyet Genel Müdürlüğü ile Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Tarafından Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi İl Emniyet Müdürlükleri Güvenlik Şube Müdürlükleri İzleme Birimleri'nde Görevli Personele Yönelik Eğitim Semineri Düzenlendi.

Emniyet Genel Müdürlüğü ile Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) tarafından Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi İl Emniyet Müdürlükleri Güvenlik Şube Müdürlükleri İzleme Birimleri'nde görevli personele yönelik eğitim semineri düzenlendi.

Ravanda Otel'de düzenlenen bilgilendirme eğitiminde izleme birimlerinde görevli personele, yayın ilkeleri ve izleme ölçütleri, teknik eğitim, yayın hukuk ve izleme birimlerinin sorumluluğu, kaçak yayın ve enterferans konularında bilgiler verildi.

3 gün süren bilgilendirme eğitimi sonunda Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi İl Emniyet Müdürlükleri Güvenlik Şube Müdürlükleri İzleme Birimleri'nde görevli personele sertifikaları dağıtıldı.

Bilgilendirme seminerinin bitiminde ise seminere katılan RTÜK Başkan Vekili Abdulvahab Darendeli ile Emniyet Genel Müdürlüğü Güvenlik Daire Başkanı İsmail Çalışkan onuruna İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz tarafından Polisevi'nde yemek verildi.

Yemeğe RTÜK Başkan Vekili Abdulvahab Darendeli ile Güvenlik Daire Başkanı İsmail Çalışkan'ın yanı sıra, Gaziantep Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Arapoğlu, Kilis İl Emniyet Müdürü Süleyman Nuri Özhan, RTÜK Eğitim Daire Başkanı Ayhan Özçelik, Emniyet Müdür Yardımcıları Bülent Yavaşoğlu ile Mehmet Emin Ekin, Uzman Denetçi Yusuf Turan, Üst Kurul Uzmanları Mahmut Demiryürek, Süleyman Tepe ile Mehmet Emin Maltaş katıldı.

(SMR-OÇ-Y) 15.05.2008 18:07 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title