Haberler

İtalyan Şarkıcı Al Bano Carısı Türkiye'de

Ünlü İtalyan Şarkıcı Al Bano Carisi, İstanbul Arena'da Vereceği Konser İçin 2 Çocuğu ve Yeğeni ile Birlikte İstanbul'a Geldi.

Ünlü İtalyan şarkıcı Al Bano Carisi, İstanbul Arena'da vereceği konser için 2 çocuğu ve yeğeni ile birlikte İstanbul'a geldi.

Alİtalia Hava Yolları'na ait tarifeli uçakla saat 17.30 sıralarında Roma'dan İstanbul'a ulaşan Al Bano Carisi'nin beraberinde getirdiği kızı Jasmine ile oğlu Federic, sevimlilikleri ile dikkat çekti. Pasaport işlemlerini yaptırdıktan sonra Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde bir gazetecinin, "Türkiye'yi özlediniz mi?" sorusuna yanıt veren Al Bano, "İstanbul'da orkestram ve müzisyen arkadaşlarımla birlikte bir konser vereceğiz. Çok güzel olacağını umuyorum. Evet, İstanbul'u çok özledim. Tarkan'ı

hatırlıyorum" dedi. Daha sonra havalimanından ayrılan Al Bano'nun, İstanbul Arena'nın '100 Gece Yüzde 100 Eğlence' organizasyonları kapsamında salı gecesi Ferhat Göçer ve Alessandro Safina'yla birlikte bir konser vereceği öğrenildi.

Müzik hayatını Domenico Modugno'dan esinlenerek başlatan ve Adriano Celentano'yla aynı grupta yer alan Al Bano, müzik serüveninde ünlü tenor Enrico Caruso ile yaptığı düetle büyük sükse yapmıştı.

(ÖFA-OK-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title