Haberler

İstanbullular Belgrad Ormanı'na akın etti

Güncelleme:

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda sokağa çıkma kısıtlaması olmayınca vatandaşlar Belgrad Ormanı'na akın etti.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda sokağa çıkma kısıtlaması olmayınca vatandaşlar Belgrad Ormanı'na akın etti.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda güneşli havayı fırsat bilen İstanbullular, Belgrad Ormanı'na akın etti. Bazı vatandaşların sosyal mesafeye dikkat etmediği ve maske takmadığı görüldü. Otoparkta araçlar için yer kalmazken, ormanın girişinde araç kuyrukları oluştu. Ormanda oluşan yoğunluk ve araç kuyruğu havadan görüntülendi.

Yaklaşık 9 aydır dışarı çıkmadığını belirten Yusuf Cihan İnandırıcı, "Ailecek geldik, piknik yapıyoruz. Bugün de en güzel 19 Mayıs. Mustafa Kemal Atatürk'ümüz bize bayram hediye etti. Ne mutlu bugünümüze ki bu güzel günde geldik piknik alanına, işte arkadaşlar, çevre, dost. Çevreye baktığım vakit hiç kimseye uymuyor. Dikkat eden yok. Özellikle şehir içinde pandemi olayına dikkat eden hiç yok. Ben mesela birinci aşımı oldum. İkinci aşımı da olacağım. Avrupa'ya gitsen sana parayla vuruyor" dedi.

"İNŞALLAH ESKİ GÜNLERİMİZE TEKRAR DÖNERİZ"

Çocukların ısrarı üzerine piknik yapmaya geldiğini söyleyen Münteha Taşpınar, "Bugün çocuklar anne bir temiz hava al dedi. Biz de burayı düşündük. Bakıyoruz herkes iyi, bunalmış. İnşallah bir şey olmaz, sağlık sıhhatimize, eski günlerimize tekrar döneriz" ifadelerini kullandı.

Abbas Aykutlu isimli piknikçi ise, "Yasak var mı yok mu onu bilmeden kaçtık geldik. Yasak da yokmuş, iyi denk geldi. Sabah kahvaltı yaptık, çocuklarla oynadık, yürüyüş yaptık, şimdi de mangal yapacağız" şeklinde konuştu.

"KIZIM HEP EVDE OLDUĞU İÇİN ŞİMDİ İNSANLARDAN KORKUYOR"

4 aylık olan kızının ilk defa dışarı çıktığını söyleyen Arife Yiğit, "Ben yine işe gidip geliyorum ama onu ilk defa çıkarttık. İnsanlardan da korkuyor artık evde olduğu süre içerisinde. Yeni yeni çıkmaya başladık. Bugün de tatil olduğu için biraz temiz hava alsın istedik. Yürüyüş yaptık, kahvaltı yaptık. Birazdan da toparlanıp gideceğiz. Çok kalabalık olacak herhalde, çünkü insanlar yeni yeni gelmeye başladı" ifadelerini kullandı.

(Deniz Zeybek - Emre Baba/İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Mustafa Kemal Atatürk Belgrad Haberler

Bakmadan Geçme

MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title