Haberler

İstanbul Üniversitesi'nde Gerginlik İstanbul Üniversitesi'nde Gerginlik

İstanbul Üniversitesi'nde karşıt görüşlü öğrenciler arasında 2 gündür devam eden gerginlik kavgaya dönüştü.

İstanbul Üniversitesi'nde karşıt görüşlü öğrenciler arasında 2 gündür devam eden gerginlik kavgaya dönüştü. Polis, 2 öğrenciyi gözaltına aldı. Arkadaşlarının gözaltına alınmasını protesto etmek için Beyazıt Polis Merkezi önünde basın açıklaması yapan bir grup öğrenci ile karşıt görüşlü bir başka öğrenci grubu arasında gerginlik yaşandı. Birbirlerine taşlarla saldıran öğrencilere polis gazla müdahale etti.

İstanbul Üniversitesi'nde karşıt görüşlü öğrenciler arasında 2 gündür devam eden gerginlik kavgaya dönüştü. Polis, 2 öğrenciyi gözaltına aldı. İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampüsü'nden saat 17. 00 sıraları çıkan yaklaşık 100 kişilik öğrenci grubu, arkadaşlarının gözaltına alınmasını protesto etmek için Beyazıt Polis Merkezi önünde basın açıklaması yaptı. Basın açıklaması sırasında karşıt görüşlü iki öğrenci grubu Beyazıt Polis Merkezi önünde tekrar karşılaştı. Gruplar birbirine taşlarla saldırdı. Araya polis merkezi önünde güvenlik önlemi alan çevik kuvvet ekipleri girdi. Çevik kuvvet grupların birbirine yaklaşmasını engellerken gerginlik bir süre daha devam etti. Çevik kuvvet ekipleri grupları dağıtmak için biber gazı kullandı. Öğrencilerin sözlü sataşmaları bir süre daha devam etti. Gözaltına alınan arkadaşlarıyla görüştürülen öğrencilerin dağılmasının ardından olaylar sona erdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title