Haberler

İstanbul: Turktıcaret.net, Hizmet Ağına Online Eğitim Hizmetini de Ekledi

Turktıcaret.net Her Geçen Gün Genişlettiği Hizmet Ağına Bir Yenisini Ekledi. Yeni Başlatılan İnternet Üzerinden (Online) Eğitim Hizmeti Sayesinde Hem Bireyler Hem de Kurumlar İstedikleri Zaman, İstedikleri Mekanda Eğitim Alma Fırsatına Sahip Oluyorlar. Üstelik Turktıcaret.net İnternet Sitesine Ücretsiz Üye Olan Tüm Kullanıcılar Kazanan Takım, Bugünün Lideri, Finansal Yönetim ve Çalışanlar İçin Stres Yönetimi Online Eğitimlerinden Ücretsiz Faydalanabiliyor.

Turktıcaret.Net her geçen gün genişlettiği hizmet ağına bir yenisini ekledi. Yeni başlatılan internet üzerinden (online) eğitim hizmeti sayesinde hem bireyler hem de kurumlar istedikleri zaman, istedikleri mekanda eğitim alma fırsatına sahip oluyorlar. Üstelik Turktıcaret.Net İnternet sitesine ücretsiz üye olan tüm kullanıcılar Kazanan Takım, Bugünün Lideri, Finansal Yönetim ve Çalışanlar için Stres Yönetimi online eğitimlerinden ücretsiz faydalanabiliyor.

İnternet ve hosting sektörünün önde gelen firmalarından Turktıcaret.Net, kuruluşların ihtiyaçları doğrultusunda hizmet ağını genişletmeyi sürdürüyor. Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, Turktıcaret.Net'in son hizmeti online eğitim sayesinde bireyler veya kurumlar istedikleri yerden, istedikleri zaman İnternet üzerinden eğitim alma fırsatına sahip oluyorlar. Online eğitim hizmetleri, kişisel gelişim, finans, kalite sistemleri ve bilişim teknolojileri alanında eğitimleri içeriyor. Turktıcaret.Net'in geniş eğitim kütüphanesindeki eğitimlerden faydalananlar,

hem zaman ve hem de maliyet tasarrufu sağlıyor. Turktıcaret.Net tarafından sunulan online eğitim hizmetlerinin kayıt işlemleri internet üzerinden yapılabiliyor. Her kullanıcının eğitimler, sınavlar, değerlendirmeler gibi kişisel eğitim planını takip edebileceği bir ana sayfası da mevcut. Kullanıcılar, başladıkları eğitimler ve konular ile ilgili detaylı durum bilgisi, giriş adedi ve süresi gibi bilgileri görüntüleyebiliyorlar. Ayrıca, Turktıcaret.Net İnternet sitesine ücretsiz üye olan tüm kullanıcılar Kazanan Takım, Bugünün Lideri, Finansal Yönetim ve Çalışanlar için Stres Yönetimi online eğitimlerinden ücretsiz yararlanabiliyorlar.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title