Haberler

İstanbul: MHP ve AK Parti Binalarına Saldırı

Iha052822e-asa/10-ara-013c-5f8c - MHP ve AK Parti Binalarına Saldırı - Sultanbeyli'de AK Parti ve MHP Temsilciliğiyle Birlikte 1 Kahvehaneye Molotof Kokteylli Saldırıda Bulunuldu - Ölen ve Yaralananın Olmadığı Saldırıyı Düzenleyenler Kayıplara Karıştı Uğurlu Özdemir İstanbul(iha) - Sultanbeyli'de, Adalet Kalkınma Partisi (AK Parti) ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Temsilciliğiyle Birl...

IHA052822E-ASA/10-ARA-013C-5F8C

- MHP VE AK PARTİ BİNALARINA SALDIRI

- SULTANBEYLİ'DE AK PARTİ VE MHP TEMSİLCİLİĞİYLE BİRLİKTE 1 KAHVEHANEYE MOLOTOF KOKTEYLLİ SALDIRIDA BULUNULDU

- ÖLEN VE YARALANANIN OLMADIĞI SALDIRIYI DÜZENLEYENLER KAYIPLARA KARIŞTI

UĞURLU ÖZDEMİR

İSTANBUL(İHA) - Sultanbeyli'de, Adalet Kalkınma Partisi (AK Parti) ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) temsilciliğiyle birlikte1 kahvehaneye molotof kokteylli saldırıda bulunuldu. Ölen ve yaralanın olmadığı saldırının faillerini yakalamak için polis ekipleri, çalışma başlattı.

Edinilen bilgiye göre, Sultanbeyli Necip Fazıl Mahallesi Trabzon Cadde Şahlan Sokak'ta 03.00 sıralarında meydana gelen olayda, aynı sokakta ve yan yana bulunan AK Parti ve MHP Necip Fazıl Mahalle Temsilciliği ile bir kahve, bir grubun molotflu saldırısına uğradı. Yaklaşık 4 kişi oldukları iddia edilen saldırganların attığı molotof sonrasında parti temsilciliklerinde küçük çaplı yangın meydana geldi. Olayda ölen ve yaralanan olmazken, yangın, gürültüyle uyanan ve olayı gören vatandaşlar tarafından güçlükle söndürüldü. Parti temsilciklerine molotoflu saldırı olduğu haberini alan polis ekipleri, olay yerine gelerek inceleme yaptı. Ses üzerine dışarıya çıkan vatandaşlar eylemi gerçekleştiren kişilerin koşarak olay yerinden ayrıldığını söyledi. Polis saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title