Haberler

İstanbul: Mert Korkmaz, Malatyaspor'u Haciz Ettirdiği Haberlerini Yalanladı

Malatyaspor'un eski futbolcularından Mert Korkmaz, Sarı-kırmızılı kulübü alacakları nedeniyle haciz ettirdiği şeklinde basında çıkan haberlerin tamamen asılsız ve gerçek dışı olduğunu belirtti.

Malatyaspor'un eski futbolcularından Mert Korkmaz, Sarı-kırmızılı kulübü alacakları nedeniyle haciz ettirdiği şeklinde basında çıkan haberlerin tamamen asılsız ve gerçek dışı olduğunu belirtti.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Mert Korkmaz, 4.5 yıldır formasını giydiği ve bu süre içerisinde en çok oynayan futbolcu konumunda hizmet ettiği eski kulübü Malatyaspor'u alacaklarının nedeniyle haciz ettirdiği şeklinde çıkan asılsız haberlerden dolayı büyük bir şaşkınlık ve üzüntü içerisinde olduğunu belirterek, "Kulübümde 2005-2006 sezonundaki birikmiş olan alacaklarıma karşılık eski başkanım Hikmet Tanrıverdi tarafından Malatyaspor Kulübü'ne ait bir senet verilmiş olup, ben de bu senedi doğal olarak yapmış olduğum bir yatırım için kullanmış bulunmaktayım. Bu senet kulüp tarafından vadesinde ödenmemiş olması sebebiyle protesto edilmiş, alacaklı taraflar hem şahsım hem de Malatyaspor Kulübü hakkında icra işlemi başlatmışlardır. Malatyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı Fahri Kara'nın eski kulübümü icraya verdiğim, ayrıca şahsıma 70 bin dolar ceza kesildiği ve eski kulübüme borçlu kaldığım şeklinde yaptığı bu çirkin açıklamalar tamamen asılsız ve gerçek dışıdır" dedi.

Kulüpten ayrılırken bırakmış olduğu alacaklarını hiçbir zaman reklam unsuru yapmadığını kaydeden Mert Korkmaz, "Başkan Yardımcısı Fahri Kara, kulüp muhasebesini , şayet bir kere ziyaret ederse, Mert Korkmaz'ın kulüpten ayrılırken ne kadar alacağını feda ederek bıraktığını ve bırakmış olduğu alacaklarını hiçbir zaman reklam unsuru kullanmayacak kadar Malatyasporlu olduğunu görür. Fahri Kara'nın bu yapmış olduğu asılsız açıklamalardan dolayı tüm kamuoyu karşısında utanarak, şahsımdan özür dileyeceğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title