Haberler

İstanbul: Kalite Standartları Denetçilerine Sertifika

Denizcilik Müsteşarlığı Tarafından Planlanan Eğitim Programını Bitiren 109 Kalite Standartları Denetçisi, Düzenlenen Törenle Sertifikalarını Aldı.

Denizcilik Müsteşarlığı tarafından planlanan eğitim programını bitiren 109 kalite standartları denetçisi, düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.

Eğitim programında 'denetleme teknikleri', 'kalite ve uygulamaları' başta olmak üzere birçok uygulama, denetçi adaylarına sunuldu. 109 kalite standartları denetçisi, 2 gün süren programı başarıyla tamamladı.

Ataköy Türk Telekom Konukevi'nde düzenlenen sertifika töreninde konuşan Denizcilik Denetleme Kurulu Başkanı Cemalettin Şevli, "Denizcilik eğitimi yapan resmi ve özel eğitim kurum ve kuruluşlarının denetimlerinin ulusal mevzuat ve uluslararası sözleşmeye göre tam zamanında yapılabilmesi, nitelik ve nicelik yönünden yeterli denetçiler sayesinde gerçekleştirilecektir. Eğitim programı bu nedenle yapıldı" dedi.

Tören sonunda çiçeği burnunda denetçilere sertifikaları verildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title